Автомобил се вряза в караулка на КАТ, има пострадали (СНИМКИ)

2
167
Добави коментар

Автомобил „Рено“ със софийска регистрация се вряза в нефункционираща от години караулка на КАТ на главен път Е-79 на изхода на Благоевград в посока Дупница, четирима са ранени, предаде БГНЕС. Няма опасност за живота на пострадалите. 

Пътният инцидент е станал в 15.50 часа в местността „Антените“. По неизяснени засега причини, автомобилът „Рено Сценик”, управляван от 68-годишен мъж, движейки се от Благоевград към София, на прав участък се отклонил наляво, минал през насрещното и на отбивка се врязал в нефукционираща от години караулка на КАТ.

В автомобила освен водача, пътували още четирима души – мъж и три жени. Трите жени и водачът са транспортирани за Спешното отделение на многопрофилната болница в Благоевград.

Водачът има болки в гърдите, твърди, че диша трудно, една от пътничките е с болки в кръста и краката, другите две жени са с контузни рани по лицата. Другият мъж, който пътувал на предната седалка, е невредим. Той няма обяснение как колата без спирачен път минала през насрещното и се врязала в караулката. При удара се разхвърчали фаровете на автомобила, а караулката е с изпочупени прозорци, външната й част е облята с масло.

На пострадалите се правят изследвания в благоевградската болница. И четиримата са без опасност за живота.