Стояща лампа за хол от сол хималайска 4-6 кг с дървена основа

2
250
Добави коментар
semenatashop
semenatashop

За нас е изключително важно, като един проспериращ онлайн магазин, на първо място да предлагаме висококачествени и търсени продукти, и на второ място – да допълваме постоянно колекцията си с нови и интересни артикули.

Подготвили сме Ви нова категория, наречена „Интериорно осветление“, в която ще предлагаме висококачествени осветителни тела. С най-голямо удоволствие, започваме с най-добрите въздушни йонизатори, а именно стояща лампа за хол от хималайска сол. Подробно ще Ви запознаем с предимствата на здравословната и богатата на 84 минерали и микроелементи розова сол.

Стоящата лампа от хималайска сол за Вашия хол или спалня е с големина 4-6 кг и дървена основа. 

А какво точно представялят хималайските лампи ?

Най-важното, което трябва да знаете за тях, е че са природен йонизатор, който е смятан за най-добрият. Това, което правят те, е да отдават здравословни отрицателни йони, които са силно нужни и полезни за човешкия организъм, те неутрализират вредните, положително заредени частици и подобряват цялостно качеството на въздуха в стаята, което оказва положително влияние върху човешкия организъм.

Хималайските лампи подобряват съня, увеличават концентрацията, повишават имунитета и успокояват съзнанието.

Оказват изключително добро въздействие върху хора, които страдат от мигрена, преживяват някакъв вид стрес, или просто са имали тежък ден. 

Цветовете, които хималайските кристали излъчват са изключително красиви и богати. Те създават една по-топла и свежа атмосфера, която релаксира и успокоява тялото и духа. Освен това, красивите цветове притежават лечебни свойства.

Червеният цвят успокоява болката и лекува заболявания на кръвта и кръвообращението. Неговата насоченост е към енергията, силата и живота. Затопля стаята и подобрява половите органи и сексуалността. 

Прасковеният цвят внася мир и равновесие в помещението. 

Оранжевият цвят се използва за укрепване на имунитета, подобряване на храносмилането и повишаване на потентността. Това е цвят, насочен към действието, ентусиазма и свободата. 

Жълтият цвят е цветът на паметта. Използва се за стимулиране на умствената дейност. Жълтото се смята за цветът на оптимистите и е от изключителна полза за хора, които страдат от депресия.

Розовият цвят действа успокояващо върху тялото и ума. Помага на мускулите да се отпуснат и отпуска хора, които страдат от тревожност. Розовият цвят е цветът на любовта, романтиката и емоцията, затова е много подходящ избор за спални помещения. 

За да сме здрави е важно да сме заобиколени от отрицателни йони.

Причината за това са всички електрични устройства, които притежаваме в дома си и които са неотлъчно до нас целодневно – а именно телефоните, телевизорите, компютрите и всички други уреди. Те излъчват вредни положителни йони,  наричани още „електрически смог“, те понижават драстично качеството на въздуха и съответно допринасят за лошото физическо и емоционално състояние на хората.

Хималайските лампи стоящи за хол са натуралният въздушен йонизатор, който увеличава отрицателните йони в стаята и неутрализира вредните положителни йони.

При изборът на такава лампа, е важно да обърнете внимание на големината й. За по-голяма стая, имате нужда от по-голяма лампа или от няколко по-малки.

Хималайската лампа стояща за хол, с големина от 4 до 6 кг, и височина около 22 см, притежава обхват на действие във включен режим  – 2 метра, а в изключен – 1 метър.

Ако стаята Ви е стандартна, около 20 кв.м, то може да поставите около 2 или 3 лампи с тези размери, които да обхванат целият й параметър. 

Най-добрият вариант е да позиционирате лампите в близост до електрическите уреди, намиращи се в стаята. По този начин ще успеете успешно да неутрализирате вредните положителни йони, които телевизора, компютъра и други  уреди излъчват. 

Ако започнете да усещате лек солен вкус, след като сте поставили лампата в помещението, не трябва да се притеснявате, това е нормално.

Липсата на солен привкус също не е повод за притеснение, това означава, че вероятно нямате изразена сензитивност към хималайската сол.

Важно е да знаете, че хималайските стоящи лампи за холове и спални са предназначени за затворени и сухи помещения. 

Ако забележите, че се е събрал прах по лампата, може да го забършете с мокра кърпа и след това да подсушите със суха. 

Важно е да проверявате и за наличие на влага, ако се е получил конденз, трябва да включите лампата. 

Ако искате да почистите хималайска лампа от електромагнитни вълни или отрицателни енергии, може да използвате слънчева светлина, лунна светлина, музика, положителни мисловни послание и други такива. 

Не използвайте вода при почистването.

При смяна на крушката, първо трябва да изключите лампата от електрическата мрежа. След това, да я премахнете от електрическото напрежение и да изчакате старата крушка да изстине, защото най-вероятно е нагрята и може да ви опари.

След като поставите новата крушка, вмъкнете отново захранването и включете в електрическата мрежа. 

Хималайските лампи за хол не губят свойствата си с времето, те не са консуматив и нямат нужда от смяна. Една такава лампа ви е за цял живот.

Като едно сигурно заключение, можем да кажем, че хималайската лампа е истинско богатство. С красивите си кристали, тя е украса за всяка стая в дома и в офиса. Пречиства въздуха, успокоява духа и подобрява здравето. 

Технически характеристики на стояща лампа за хол:

При поръчка на хималайската лампа, вие ще получите електрическо захранване, крушка с мощност 25W и дървена основа.
Тегло на продукта: Тази хималайска лампа притежава стандартни размери – 4-6 кг. и височина – 20-22 см.