Най-секси камионджийката е австралийка | Temaonline.bg

1
275
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

Стив Уйлямс бил красив едър мъж с шокиращи татуировки, пронизващо сини очи и буйна коса, но бил изнестен като главатарят на рокерите в Аделаида.

Докато един ден на 15 юни 2005 г. не изчезнал мистериозно.

Неговият шеф го оставил пред хотел Gepps Cross и оттогава повече никой е го е виждал. 

Неговата дъщеря Блейз Уйлямс е наследила красивото лице и сините очи на баща си. И най-вече неспокойния дух и очарованието пред мощните машини.
 

Бащата Стив
––––––

26-годишната блондинка бе обявена за „най-секси камионджийката на света“ и най-необичайното и шокиращото е, че тя управлява най-мощните товарни автомобили – 18-колесни превозни средства, т.е. автовлак, състоящ се от влекач (10 колела) и двуосово полуремарке (8 колела).
 

Блейз Уилямс, която получава правоспособност да управлява още на 19 г.  Цялата история започва с това, че Блейз работила на автомивка за ТИР-ове и трябвало да пренарежда тежките превозни средства, като ги вкарва и изкарва от клетките. Поради това ѝ се наложило да изкара необходимото свидетелство за правоуправление. Работата толкова ѝ харесала, че година по-късно започнала да работи като шофьор на тежкотоварен камион.

„Обличам се като Барби, но зад волана се чувствам като момче“, казва Блейз за професията си.

Що се отнася до камиона на най-красивата тираджийка, това е грандиозен Kenworth W900 – със скъсен по австралийски капак и, разбира се, огромен защитен ролбар.
 

‘Винаги съм искала да приличам на баща си, да бъда свободомислеща и различна. Така в мен надделя желанието да бъда жена-шофьор на автовлак – може би единствената в света“ – споделя Блейз.

Освен шофьор на мощен камион Блейз е великолепен ездач и тя вече национален шампион – титла, която завоюва една година, след като получава книжка за водач на автовлак.
 

Според националната ститистика на Австралия, на 100 шофьори на камиони има само 1 жена.

Националната асоциация на шофьорите на камиони призна наскоро, че Австралия изпитва остър дефицит на шофьори и се надява примерът на Блейз да запали още жени да поемат по нейния път.

Тя добавя: „На магистралата усещаш такава свобода, много повече отколкото зад бюрото в офиса. И знаете ли, никой не може да се върти около теб и да ти досажда с неприлични предложения“.

„Затова ви казвам – повече жени би трябвало да опита късмета си зад волана. Денят е дълъг, но и парите са добри. А удоволствието просто е уникално“ – казва Блейз.