Роуз Самърс е новата Мис USA | Temaonline.bg

1
213
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

КРАСОТАТА ЩЕ СПАСИ СВЕТА
Роуз Самърс е новата Мис USA
23-годишната представителка на щата Небраска ще престави родината си на конкурса Мис Вселена

22 Май 2018 16:01
0

принтирай

|

текст

Сара Роуз Съмърс, 23-годишната представителка на щата Небраска, е новата „Мис USA“, предаде Асошиейтед прес.

Шестдесет и седмото издание на конкурса беше организирано в Шривпорт, щата Луизиана.

Водещи на шоуто бяха Ник и Ванеса Лачи. Съмърс победи 50 съпернички от останалите американски щати и федералния окръг Колумбия.

Новата „Мис САЩ“ от Омаха, Небраска, има диплома от Тексаския християнски университет със специалност стратегически комуникации и развитие на децата. През 2012 г. тя печели и титлата Мис Teen USA. 

Тя ще представи страната си на конкурса „Мис Вселена“.Роуз Самърс е приела като своя кауза кампанията за здравословно хранене и фитнес. През януари тя обяви в Небраска, че мечтата й е да помага на хора, които имат проблеми с прехраната. Тогава тя каза, че ще посвети всички усилия, за да може пациенти с подобни проблеми да могат да получат адекватна медицианска помощ, защото сега те не могат да бъдат лекувани както трябва. 

“На всеки 60 минути по един американец умира заради проблеми с храненето. Необходимо е да обърнем внимание на тези хора и да им помогнем“ – казва тя. 

 

And your 2018 #MissUSA is Nebraska!  Congratulations to all of this year’s inspiring contestants. pic.twitter.com/iHkTB3eI3Q
— FOX (@FOXTV) May 22, 2018

 

”“Аз не се лишавам от нищо, храня се нормално, но знам какво и как да ям – според моето тяло, според физическите упражнения, които правя всеки ден. Освен това съм сертифициран инструктор по „Пилатес“.

 

 

 

 

И миналогодишната победителка в красивата надпревара беше на 23 години. Тя живее в Бисмарк, щата Северна Дакота, откъдето беше излъчена за фаворит.

Кара Мунд се прочу и с това, че разкритикува американския президент Доналд Тръмп за намерението му да изтегли страната от Парижкото споразумение за климата.