Универсален тор на дози – подхранва и регенерира растенията 5 бр. + 1 бр. доза за орхидеи подарък

2
246
Добави коментар
semenatashop
semenatashop

Разфасовка: Ще откриете в semenata.shop универсален тор на дози еликсир Биопон за декоративни растения в разфасовка от 5 бр. дози x35 мл + 1 бр. доза x 35 мл подарък DUO за орхидеи, също може да бъде закупена и единична доза.
Продължителност на действие: След като подхраните вашите прекрасни декоративни растения с еликсирът, той ще снабди цветята с необходимите елементи, които ще им стигнат за около 4 седмици.
Приложение и дозировка: Двукомпонентният еликсир от Биопон е предназначен за специалното подхранване и възстановяване на декоративните растения. Използва се изключително лесно – извадете дозичката универсален тор, отрежете върха и я поставете в саксията или пластмасовото сандъче, където отглеждате цветята. Няма нужда от приготвяне на разтвор или допълнително дозиране, защото тези торни капсули се самодозират.

Добавихме към нашата колекция продукти Биопон, подхранващ и регенериращ елексир – универсален тор на дози. Той се предлага в разфасовка от 5×35 мл + 1×35 ml подарък DUO за орхидеи.

Еликсирът от Биопон е перфектният избор за декоративните растения, които се отглеждат на открито и на закрито. Особено подходящ е за цветя, които страдат от забавен растеж, лошо цъфтене и притежават куп други проблеми.

С универсалния еликсир Биопон ще подобрите растежа на декоративните растения, ще ги укрепите, при нужда и ще ги снабдите с всички необходими микроелементи и минерали.

Самият еликсир притежава в себе си два важни елемента – кондиционер и регенератор.

Кондиционерът е в зелен цвят и той е отговорен основно за развитието на цветчетата. Зеленият балсам осигурява на растенията всички необходими хранителни вещества за добър растеж и буен цъфтеж.

Регенераторът е в кафяв цвят. Той действа укрепващо на растението, като възстановява изцяло цветята. Кафявият регенератор намалява стреса, появил се при растението от пресаждане или неправилно отглеждане и помага на декоративните растения да се възстановят и развиват правилно.

Ако комбинирате кондиционера и регенератора на еликсирът от Биопон върху вашите цветя, то определено ще видите разликата.

Зеленият балсам в торната доза и кафявият регенератор оказват силно влияние върху цялостното възстановяване на растенията. Подобряват външния вид на цветята, като ги заздравяват и освежават. Освен това стимулират красивия зелен цвят на листенцата и многобройните красиви цветове на цветята.

Универсалният еликсир Biopon DUO универсален тор на доза ще подхрани балконските Ви растения, ще ги възстанови и ще стимулира буйния им растеж и цъфтеж.

В случай, че при растението няма никакви проблеми, продуктът може да се използва и просто превантивно. Наторявайки с високоефективния препарат – универсалният еликсир на дози Биопон, Вие ще увеличите резистентността на продукта  към различни болести и неприятно външно влияние.

Този тор за еднократно ползване в гел капсула се цени високо от всички любители и професионалисти, които се занимават с отглеждане и поддържане на декоративни растения.