Гел тор минерален за орхидеи 250 мл – за здрави корени и обилен цъфтеж

2
326
Добави коментар
semenatashop
semenatashop

Разфасовка: Водоразтворимият минерален гел тор за орхидеи се предлага в разфасовката от 250 мл.  С това количество може да направите 105 литра разтвор за поливане. 
Продължителност на действие: Около месец.
Приложение и дозировка: Този водоразтворим гел е предназначен за употреба специфично върху цветето орхидея. Може да го използвате при всички различни сортове на растението. Действа супер ефикасно, заради добре подбрания си сбор от хранителни вещества, необходими за растежа и цъфтежа на кралицата сред цветята. 

Представяме Ви още един от страхотните подхранващи продукти Биопон, дело на полската фирма BROS. Минерален тор гел за орхидеи в опаковка от 250 мл, предназначен специално за висококачественото подхранване на красивото цвете орхидея.

С минералният тор за орхидеи Биопон, ще осигурите изключително ефикасно наторяване на всички сортове орхидеи.

Това, което прави гелът толкова ефективен е богатото му съдържание на минерали и микроелементи. Този подхранител притежава всички хранителни вещества, от които цветето се нуждае.

При наторяване с висококачествения тор, растежът на орхидеите се ускорява значително, външният им вид се освежава и заздравява и цъфтежът им се стимулира. Всъщност, орхидеята започва да цъфти не веднъж, а няколко пъти годишно, зашеметявайки многократно с красивите си многобройни цветове.

Другото положително качество на торът, е че бидейки във формата на водоразтворим гел, той се усвоява много по-бързо и ефективно от самите растения.

Освен това, наторяването с него е много по-лесно, защото първо не се разпръсква, когато го изливате, както е случаят при повечето биостимулатори с твърда текстура, и позволява да се прави точно дозиране. 

Препоръчително е, за да получите максимални ефекти от водоразтворимият биостимулатор, да наторявате растенията си с него редовно. По този начин, ще ускорите цъфтежът на орхидеята, ще придадете интензивен цвят на цветенцата и красива зелена боя на листенцата.