Синовете на Румен Луканов го молили да сложи край на брака с майка им! Причината ще ви смае

1
99
Добави коментар

 

Синовете на бившия водещ на „Сделка или не“ Румен Луканов били инициатори на развода му, финализиран преди броени дни, пише „Галерия“. Франк и Патрик помолили баща си да сложи край на брака с майка им Ина и да продължи начисто с новата си жена.

Всъщност бракът на Румен Луканов и Ина от доста години насам не вървял. Двамата отдавна живеели просто като съквартиранти и всеки от двамата имал свой живот. Не се развеждали, защото го смятали за излишна формалност, а и не искали да притесняват децата си. Макар че Франк и Патрик вече са пълнолетни, родителите им се притеснявали да не ги травмират с един развод.

Луканов и Ина съумели да си останат много близки приятели и се разбирали прекрасно. Нещо повече – Ина нямала нищо против новата половинка на мъжа си – Ралица. Отношенията между тв водещия и любовницата му обаче се задълбочили и не след дълго техни папарашки снимкизапочнаха да обикалят медиите.

Докато Матю, който живее и учи в Лондон, спокойно приемал новината, по-малкият син на Луканов – Франк, бил доста обиден.  Той тежко понасял писанията в жълтите издания за любовницата на татко си и му било криво най-вече заради майка му, която търпи унижения. „Ина не го приемаше така, тъй като бракът им с Румен отдавна беше изчерпан и бяха повече приятели, отколкото съпрузи. Но отстрани не изглеждаше така“, разсъждават близки до семейството.

За да запазят честта на майка си, Франк и Матю помолили баща си да подаде документи за развод и да затвори устите на клюкарите. „Те са много свестни, разбрани момчета. Разсъждават като възрастни и влязоха в положение на родителите си. Просто искаха раздялата помежду им да стане официална, за да не излиза пред хората, че баща им кръшка на майка им“, разказват запознати.

Така, миналата седмица бракоразводното дело на Румен Луканов и Ина приключило само с две заседания, по взаимно съгласие и без скандали за имущество. Двамата дори си тръгнали заедно от съда и се почерпили за щастливия повод.

Източник: БЛИЦ

loading…