Какво не видяхме по телевизията? Тайните на сватбата на Меган и Хари (снимки)

1
161
Добави коментар

От Пепеляшка до херцогиня е пътят, за който всяко момиченце мечтае.

 Историята на Меган доказва, че не трябва да забравяме детските си мечти, дори ако сте станали известни актриси. Доброто сърце, красотата, харизмата и волята на късмета ще ви помогнат да спечелите сърцето на красивия принц. 19 май тази година любимите размениха пръстени в присъствието на роднини, приятели  и около 3 000 000 000 души на телевизионните екрани.

В този момент всички приказки за децата свършват, а с Меган и Хари отвориха нова страница на съвместния си живот заедно. За нас, телевизионните зрители, финалът на празника е моментът, в който младоженците напуснат църквата и отиват към светлото си бъдеще заедно. Но 600 избрани са поканени на частен прием без досадни репортери и с пожелания да поздравят двойката и да се забавляват до късно през нощта. Какво се сервира на царската сватба, сега ще ви разкрием?

Кралско сватбено меню

Да започнем с факта, че празникът се състоя в залата за приеми на замъка Уиндзор. Храната бе подготвена от 25-те най-добри готвачи под ръководството на Марк Фланаган, главен готвач на кралското семейство.

Мегън и Хари взеха пряко участие в изготвянето на менюто. Следователно, всичко беше премислено до последния детайл.

На гостите бяха предложени необичайни ястия, с които определено всички останаха без думи

Гостите също се радваха на тартар, домати и босилек с дресинг от балсамов сос, пиле със сос от кисело мляко, аспержи със сушени домати и моцарела.

Главното меню включва пиле фрикасе с зелен лук, бекон с ябълки, ризото с грах и мента със сирене и трюфели

Десертът на царската сватба беше макарони, тарталети и портокалов крем-бруле.

Сватбената торта бе приготвена от известният сладкар Клер Птек. Бисквитените блатове от основния десерт са импрегнирани със сироп от бъз, отглеждан в царската градина в Сандрингам. Пълнежът на тортата – лимонов крем и пудра захар

Декорацията на тортата е 150 пресни бели рози. От напитките – шампанското беше на почит. Да, тази популярна напитка се предпочита дори на кралските сватби.

Сигурни сме, че никой гост не е останал възмутен или гладен.

loading…