Тоталните гафове с грима на звездите

1
129
Добави коментар
svetla58
svetla58

Гримът – тайната, която стои зад 80% от холивудската красота.
Гримът наистина прави чудеса и съвсем скоро ще ви поднесем цял куп снимки в една специална галерия само с прекрасните ползи от грима. Но това ще е друг път.
Понеже Меган Маркъл буквално направи фурор със сватбения си макиаж, който почти липсваше, логично ни се стори да ви покажем, че не винаги изходът е „глинената маска”, която сами си надяваме. В публичното пространство дори се появиха снимки на дукесата на Съсекс, как би изглеждала, ако в този знатен ден носеше повече грим. Не казваме, че е зле, но това, което направи тя, определено бе поредният от редица прецеденти.

Тя се появи логично като тотален антоним на другата точно толкова популярна мургавелка – Ким Кардашян, която е известна предимно с многобройните си makeup трикове и контурирането си. И светът се прехласна по луничките на „новата принцеса”, отколкото по ‘изчетканото’ до съвършенство лице на пищната риалити звезда.

In a world, full of Kardashians, be a Meghan!

В ГАЛЕРИЯТА  ни ще видите едни от най-красивите звезди на Холивуд, развенчали мита за своята съвършена красота чрез брутални фалове с грима.

Редактор: Марина Делева

Етикети:
грешки, грим, Гримът, звезди на Холивуд, Ким Кардашян, контуриране, Меган Маркъл, модни грешки, риалити звезда, фалове, холивуд