Ефективен гел тор за саксийни цветя 250 мл – за по-бърз растеж и по-обилен цъфтеж

1
240
Добави коментар
semenatashop
semenatashop

Разфасовка: Ще откриете минералният гел тор за саксийни цветя и растения в разфасовката от 250 мл. Това количество е достатъчно за направата на 70 литра работен разтвор за поливане.
Продължителност на действие: 
Приложение и дозировка: Гел торът е приложим върху всички видове саксийни растения и цветя. Той е подходящ за редовна употреба целогодишно. Подхранва цветята, снабдявайки ги със необходимите за тях елементи и стимулира растежът, цъфтежът, като същевременно подобрява цялостния им вид. Цени се от всички любители на балконската градина и професионални озеленители, които се занимават с поддръжка на интериорни цветя.

Добавихме в магазин онлайн Semenata Shop още един от висококачествените и изключително ефективни гелове Биопон – Минерален тор гел за саксийни цветя и всякакви растения, дело на полската фирма BIOS.

Първото, което прави водоразтворимия гел толкова страхотен е дебелата му текстура. Тя улеснява наторяването с него, защото не се разпръсква при сипването и позволява да се правя точна дозировка.

Освен това, бива много по-лесно и бързо усвоим от почвата, което означава, че хранителните вещества, които съдържа в себе си, достигат много по-бързо до растенията, които се нуждаят от тях.

След като растението поеме тези хранителни елементи, започват да се виждат разлики в цялостното му състояние. 

Растежът му се подобрява, укрепва се кореновата му система и се стимулира цъфтежът. Цветята ви цъфтят много-по дълго и дават в пъти повече цветове. С този биостимултар, вие ще заздравите цветчетата, които отглеждате в саксии, ще им предадете свеж и здравословен вид.

Гел минерален тор Биопон е перфектен избор за грижата на всички видове саксийни растения. Може да го използвате ефикасно върху вашите цветя целогодишно.

Той е лесен за употреба, бързо усвоим и притежава всички хранителни елементи, които са необходими на растенията, за да растат и да се развиват правилно.