Уникален гел тор за зелени растения и листнодекоративни цветя 250 мл – за по-зелени и свежи листа

1
243
Добави коментар
semenatashop
semenatashop

Разфасовка: Минералният гел тор за зелени растения и листнодекоративни цветя Биопон е иноваторски продукт, който се предлага в опаковка от 250 мл. С една разфасовка може да си направите готов разтвор от 70 литра.
Продължителност на действие: 
Приложение и дозировка: Водоразтворимият гел за зелени цветя е специално разработен, за да окаже качествено подхранване върху всички видове листнодекоративни стайни и екстериорни растения. Неговата употреба допринася за красивият външен вид, като прави листата свежи, с по-наситени цветове, по-здрави и красиви. За най-добри резултати, използвайте редовно и спазвайте нормата за торене

След като добавихме към нашата колекция от висококачествени подхранители Биопон, от признатата и успешна полска фирма BROS, иновативните и лесноусвоими гелове за орхидеи и саксийни растения, дойде ред и на минералния гел тор, предназначен за подхранването на всички видове декоративни зелени растения.

Може да намерите в нашия онлайн магазин за градината гел торовете за листнодекоративни цветя в разфасовка от 250 мл.

С този висококачествен тор, вие ще подхраните и снабдите зелените растения с всички необходими за развитието им хранителни вещества. 

Редовното подхранване на растенията с водоразтворимия гел допринася за подобряване външния вид на декоративните зелените храсти. Гелът, богат на минерали и микроелементи, стимулира растежът, засилва цъфтежът и подобрява зеленият цвят на листенцата. 

Друго страхотно предимство при минералният тор гел Биопон е добрата разтворимост на гела. Това, което я прави толкова добър избор е, че улеснява в пъти повече наторяването и приготвянето на разтвор за поливане. При наторяване, Ви позволява да си направите точна дозировка и не се разпръсква, когато се излива, за разлика от повечето течни торове.

В допълнение на това, водоразтворимият гел тор за зелено растение е много по-лесно и бързо усвоим от растенията, което означава, че всички важни и необходими хранителните вещества, които притежава в състава си,  достигат почти мигновено до цветята.

Използвайте редовно гел минерален тор Биопон върху вашите зелени растения. По този начин, ще поддържате свежият им и красив вид целогодишно.