Гел тор за цъфтящи растения 250 мл – за по-обилен и продължителен цъфтеж

1
273
Добави коментар
semenatashop
semenatashop

Разфасовка: Високоефективният гел тор за цъфтящи растения и цветя се предлага в разфасовката от 250 мл. Това количество Ви е достатъчно за изготвянето на разтвор за поливане от 70 литра.
Продължителност на действие: 
Приложение и дозировка: Минералният тор гел за растения цъфтящи Биопон, дело на полския производител BROS е предназначен да се грижи за всички цъфтящи – декоративни саксийни цветя, балконски цветя, градински цветя и други. Този биостимулатор осигурява цялостно подхранване на растенията, снабдявайки ги с всички необходими за тях хранителни вещества. Редовната му употреба води до пълно подобряване външния вид на цветята, дълъг и буен цъфтеж и прекрасни цветове, съчетани със здрава коренова система и листна маса.

Продължаваме да попълваме колекцията си от минерални торове, под формата на водоразтворими гелове Биопон. Най-новото ни предложение за вас е висококачествения и ефективен тор гел за цъфтящи цветя, производство на полската фирма BIOS, предназначен за ефективно подхранването на всички видове цъфтящи растения.

Предлагащия се в разфасовка от 250 мл, минерален тор гел подсилва растежа на всички декоративни, балконски и стайни цъфтящи растения. Освен това, стимулира буйният цъфтеж и допринася за подобреният зелен цвят на листенцата и интензивните бои на цветенцата.

Гелът се разтваря напълно във вода, а това улеснява многократно употребата му. Първо, много по-бързо се усвоява от почвата и всички хранителни вещества, които притежава, достигат мигновено до цъфтящите растения.

Второ, самото наторяване с него е много по-удобно. Поради геловата си форма не се разпръсква навсякъде, както се случва с повечето торове и е много по-лесно да се прави точна дозировка. 

Редовното наторяване на декоративни и стайни цъфтящи растения с гелът минерален тор Биопон ще осигури качествена поддръжка, целогодишно цъфтене и дълъг живот на вашите любими цъфтящи растения.