Поликарбонат – Плексиглас – Еталбонд – Пазпенено ПВЦ Бургас

1
186
Добави коментар

Що е то поликарбонат и за какво се използват поликарбонатните плоскости

Поликарбонатът е материал, получен по изкуствен път, с големи физико-механични и оптични свойства, които му дават редица предимства. Намира изключително голямо приложение в рекламата, строителството и бита. Примери за неговото широко приложение са навсякъде – автобусни спирки, бензиностанции, оранжерии, пазари, навеси и други.

Едни от най-важните свойства на поликарбонатът, поради което той намира такова голямо приложение, са:

Термопластичност
Висока светопропускливост – 89%
Устойчивост на удар и външни влияния
Гъвкавост
Топлопроводност
Издръжливост на високи температурни граници –40 до +120°С

Поликарбонатните плоскости се делят на два вида – камерни и плътни. Плътните поликарбонатни плоскости се отличават с висока прозрачност, здравина, лекота и много добра степен на удароустойчивост спрямо останалите прозрачни пластмаси. Камерите на поликарбонатните плоскости са разположени по дължината им!

Нашата фирма е търговец на едро на поликарбонатни плоскости с високо качество на достъпни цени на територията на Бургас и околността. Предлагаме широка гама от цветове и дебелини!

Поликарбонатът е инженерен термопластичен полимерен материал с уникални физико-механични и оптични свойства.Поликарбонатът има висока устойчивост на удар и те са от група термопластични полимери. Устойчив е на външни влияния. Материалът не се изменя от атмосферните въздействия, тъй като има специален UV-защитен слой. Не изменя механичните и оптичните си свойства в температурни граници от –40 до +120°С.

Плексиглас

Плексигласът е също много широко използван материал, който още бива наричан полиметил метакрилат или органично стъкло. Плоскостите от плексиглас могат да бъдат с различни дебелини и цветове в зависимост от тяхното предназначение, естетически и технически изисквания.

Плексигласовите плоскости се характеризират с малка плътност (около 2 пъти по-малка от стъклото), висока степен на гъвкавост, отлична устойчивост на UV лъчи и лекота за работа.

Използват се в рекламата и строителството, но и също така за специални съоръжения – солариуми, звукоизолиращи стени, защитни екрани за машини и други.

Алуминиеви композитни панели

Алуминиевите композитни панели или така познатите ни алуминиеви композитни сандвичи /HPL/ всъщност представляват плоскости образувани от слепването на два алуминиеви листа с пластмасова сърцевина.

Те се отличават с изключителна здравина и твърдост, но малка лекота, което им осигурява предимства в широк спектър от приложения като вентилируеми фасади, покриви, знаци, навеси и други. Освен това те са лесни за обработка и лесни за поддръжка.

Ние предлагаме многообразие от цветове на нашите алуминиеви композитни панели с добро качество на изключително достъпни цени!

Разпенени ПВЦ плоскости

Те представляват пвц плоскости, в които са добавени пенители, намаляващи плътността им, но запазващи дебелината им. Притежават стандартно матово покритие.

Намират голямо приложение в рекламата – рекламни табели, щандове, оформяне на 3D изображения, широкоформатен печати и други. Използват се също така и в строителството за интериорен дизайн, окачени тавани, преградни стени и други.

Ние предлагаме безплатна доставка за регионите около Бургас, Поморие, Ахелой, Равда, Слънчев Бряг, Несебър, Свети Власт, Баня, Обзор, Бяла, Горица, Шкорпиловци, Старо Оряхово, Приселци и Варна.