5 алткойна, имащи огромен потенциал за растеж

1
118
Добави коментар

С повече от 1600 алткойна в обръщение, намирането на подходящ баланс между риск и възнаграждение не винаги е лесно. Нарастването на проблемите е фактът, че стотици проекти вече са означени като “глупави” от изследователи, които са проследили жизнения цикъл на цифровите валути извън първоначалното им предлагане на монети (ICO).

Въпреки че много от инвеститорите са напълно озадачени и насочени към най-известните  криптовалути, а именно: Bitcoin, Ethereum, Litecoin и т.н, някои от нас, които търсят следващият скъпоценен камък сред криптовалутите и много по-големи печалби за в бъдеще трябва да прекрачат десетте най-големи криптовалути по пазарна капитализация и да се гмурнат малко по-дълбоко в крипто пазара.

По-долу ние разглеждаме пет алткойна с ниска пазарна капитализация и значителен потенциален ръст. Трудно е да се каже дали тези монети ще генерират 100 пъти ROI или нещо, което отразява бързото покачване на Bitcoin и Ethereum. Въпреки това, спецификациите на проектите показват, че те са добро място за стартиране.

DragonChain (DRGN)

Проектът DragonChain излезе от Disney през 2016 г. и по-късно бе разработен като платформа с отворен код. В съвременната си форма DragonChain е бизнес платформа, която позволява създаването на сигурен и мащабируем блок. DragonChain предоставя интелигентна договорна инфраструктура с фокус върху сигурността, развитието и мащабируемостта.

DRGN, валутата, която захранва платформата DragonChain, има обща пазарна капитализация от 152 милиона долара и цена на монета по-малка от 0,63 долара. Когато се измерва от пазарната горна граница, DRGN е проект с най-висока критичност 100. Предвид потенциала му да трансформира малките предприятия в приемането на блокчейн технологията, DRGN може да се счита за подценена поради ограничените списъци с обменни борси, в които е поставена. Монетата все още не е достигнала до големите борси, но все още може да се намери на платформи като Kucoin, IDEX и EtherDelta.

Ark (ARK)

Тези от нас, които са запознати с ICON, знаят, че има огромен потенциал в свързаните мрежи. Платформата на Арка е алтернатива, която свързва всяка една криптовалута чрез “виртуална паяжина от безкрайни случаи на използване”.

Ark използва делегиран протокол за достоверност (DPoS), който насърчава децентрализацията и универсалния достъпен език за програмиране в подкрепа на по-широкото приемане. Тя попада в по-широката категория платформи, което означава, че най-добре служи като стратегия за купуване и дългосрочно задържане.

ARK символът понастоящем се нарежда на 62-ро място по отношение на пазарната си капитализация с цена на монета по-малка от $ 2.50. Основните пазари включват Binance, Bittrex и Upbit.

Vertcoin (VTC)

Следващата криптовалута в нашия списък е класирана надолу на 153-то място по отношение на пазарната капитализация. Vertcoin завладя вниманието ни за изключителния си екип за развитие, прозрачност и устойчив на ASIC стандарт (последният прави VTC една от най-децентрализираните криптовалути на пазара). Поддръжниците на децентрализацията следователно могат да достигнат много нагоре с тази монета.

Интересното е, че Vertcoin е и една от най-старите криптовалути на пазара. Основана през 2014 г. като алтернатива на Bitcoin и Litecoin, VTC има за цел да се превърне в монетната на бъдещето. Проектът е в челните редици на развитието на Lightning Network и дори е споменат в листата на Litecoin като кандидат за атомни суапове с кръстосана верига.

В момента на писане, VTC символът се оценява на Около 1.80$. Тя естествено не е имунизирана от скорошния спад на пазара.

Power Ledger
(POWR)

Знакът POWR също е класиран извън топ 100 по отношение на пазарната горна граница, като го поставя заедно с някои от по-неясните криптовалути. Обаче идеята за стойност на платформата е наистина осезаема.

Power Ledger се оглавява от Джема Грийн, която наскоро стана майор на Пърт, Австралия. Платформата позволява на потребителите да търгуват с електричество един с друг в замяна на плащания в реално време, улеснени чрез блокчейн. Компанията нарича себе си партньорски пазар за възобновяема енергия, тъй като позволява на потребителите да избират чисти енергийни източници и да получават повече пари за прекомерна мощност, като използват технология за евтини разплащания.

PОWR имаше експлозивен растеж по време на високия пазар на бикове. Токените понастоящем се оценяват на около 0,32 щ.д.

Deepbrain Chain
(DPC)

Оцененa на по-малко от 0.10 доларa, монетата Deepbrain Chain може да се счита за една уникална идея в използването на изкуствен интелект (AI), за да се намалят разходите за изчисляване. Deepbrain Chain работи на един от най-бързо развиващите се пазари (AI), което отчасти обяснява нейния подценен статут. Между 2012 и 2016 г. възникват 5 000 стартиращи фирми, в които се събират повече от 22 милиарда долара. Въпреки това, за разлика от тези компании, DPC вече е установила стабилно партньорство с Neo и е широко считано за един от водещите проекти на AI в блокчейн пространството.

Deepbrain Chain има обща стойност от 120 млн. Долара.

Отказ от отговорност: Авторът притежава Bitcoin, Ethereum и други cryptocurrencies. Той държи инвестиционни позиции в монетите изцяло на своя отговорност и никъде не е споменато, че се дава гаранция за печалба след месец, два, или година. Всичко, което решите да закупите и в което да вложите средства е изцяло на ваша собствена отговорност и никой не носи отговорност ако изгубите някакви пари чрез инвестициите си в криптовалути. 

Важно: Винаги инвестирайте толкова, колкото можете да си позволите да загубите комфортно. Винаги правете собствени проучвания на проектите, в които искате да инвестирате средства.

HODL TO THE MOON И ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ !