Деси Радева погледите на традиционния прием на президента по случа 24 май (СНИМКИ/ВИДЕО)

1
125
Добави коментар
slavchev
slavchev

Тази вечер в Националния исторически музей се провежда традиционният прием на президента по случа 24 май. По случай празника половинката на държавния ни глава Десислава Радева бе облякла стилна червена рокля. Дрехата бе разчупена с воал в областта на деколтето. Радева заложи и на класическите черни високи обувки в добавка към тоалета. Като бижута тя бе подбрала огърлица с камъни.

Вицепрезидентът Илияна Йотова също бе заложила на елегантната рокля, но черна. Към нея тя бе добавила гердан с бели перли и бял часовник на дясната си ръка. Обувките на вицепрезидента бяха на среден ток и в черен цвят с бели елементи.
 

Снимка: Канал 3

Корнелия Нинова също впечатли със стилна рокля. Горната част на дрехата на лидерката на БСП се състоеше от красив черен плат, който елегантно падаше върху долната част на сиви, черни и бели раета. Върху роклята Нинова бе поставила красива златиста брошка с камъни. В допълнение към тях бе обула сребристи обувки с черен велур на върха.
 

 

Сред гостите има много учители, преподаватели, професори и хора на духа. Силно представени са още дипломатическият корпус и църквата.
Има и политици, но няма нито един министър.

Събитието беше уважено от президента (1997-2002 г.) Петър Стоянов.

В словото си държавният глава подчерта, че домакинството му е само символично. По думите му духовността изживява труден момент, в който именно хора като присъстващите трябва да помогнат.

 

Снимка: Канал 3

По-рано Радева бе използвала социалните мрежи, за да честити празника на българите. Тя бе споделила пост за състезанието „Пазим езика си“.
 

 

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА БЪЛГАРСКАТА ПРОСВЕТА И КУЛТУРА И НА СЛАВЯНСКАТА ПИСМЕНОСТ!
Източник: БЛИЦ

loading…

Сподели с приятели в социалните мрежи