Той има IQ 400, завършил е университет на 11 години, но няма да повярвате, какво работи днес

1
217
Добави коментар

Адрагон де Мело завършва Калифорнийския университет на 11-годишна възраст, има коефициент на интелигентност 400 и планът на баща му е Aдрагон да получи Нобелова награда до 16-годишния си рожден ден.

Баща му Де Мело, може да му е благодарен или да го обвини в успеха и амбициите си. Агустин де Мело, баща на Адрагон прави натрапчиво усилие със сина си да успее в намерението си. – Слуховете, за които хората чуват, че ще получа Нобелова награда и докторска степен, са главно от баща ми. Тези неща нямаха значение за мен, каза Адрагон пред телевизия CBS. На единадесетгодишна възраст завършва математика и компютърни науки и от години е най-младият човек, завършил университет в американската история.

Адрагон познава цялата азбука още на две години, а на три години се научава да чете и пише.

Родителите му се развеждат през 1988 г. и остава да живее с майка си, Кати Ган. Въпреки че завършва колежа, той се записва в средно училище под друго име. Той казва, че се чувства добре, защото никой не знае кой е той. След като баща му почива от рак, Aдрагон е нает от компания за оборудване на къщи и апартаменти „The Home Depot“ като оценител на търговската живопис.

loading…