Храните, които точно за 1 седмица ще стопят мазнините по корема и бедрата ви

1
212
Добави коментар

Никой не иска да има излишни мазнини, предимно в областта на корема, която непрекъснато е най-податливата на това част от нашето тяло.

Свалянето на натрупванията понякога е непосилна задача за много хора. Но има и лесни начини да се преборим с проблема, консумирайки правилните хранителни продукти. Предлагаме ви да видите селекцията ни от зеленчуци, които топят мазнините на корема само за една седмица.

Включвайки ги в менюто си, ще тонизирате тялото, ще си подарите добра физическа форма, здраве и самочувствие, защото те са източници на редица витамини, минерали и фибри.

Люти чушки

Канадски учени установяват, че в лютите чушки се съдържат вещества, които не само потискат апетита, но и засилват способността на тялото да изгаря мазнини.

Зелени чушки

Стимулират метаболизма, което води до повишено изгаряне на мазнини в коремната област.

Лук

Лукът съдържа малко калории, което го прави подходящ за включване към вашата диета. Печен, суров или сварен, той е идеален начин да придадете на ястията невероятни вкус и аромат.

Краставици

Всички знаем, че краставицата се състои основно от вода и преборва глада. Когато почувствате, че стомахът находчиво си иска своето, изяжте няколко парчета от зеления зеленчук и изпийте чаша вода. Освен че ще сте сити, ще помогнете на тялото си да се отърве от токсините.

Листни зеленчуци

В тази група влизат спанакът, зелето, броколите. Те засищат, богати са на фибри и ви дават множество витамини и минерали.

Тиква

Тиквата е богат източник на витамин С. От нея може да приготвяте различни ястия или просто да изпечете. Някои хора я консумират и сурова. Тя поддържа енергията и тонуса на ниво, така се увеличава активността на човека, което от своя страна не позволява натрупването на излишни килограми.

Домати

Съдържат витамин С и калций, а такава комбинация е извънредно подходяща в битката с наднорменото тегло.

Зелен фасул

Източник е на фибри, протеини и желязо. Най-добре е да добавяте зеления фасул към салатите.

Моркови

Оранжевите зеленчуци за богати на бета-каротин и влакна и са идеалната сурова закуска.

Целина

Също като краставицата и целината се състои преди всичко от вода и не съдържа калории. Това я прави перфектната храна за отслабване.

loading…