Годеникът на Юлия Скрипал изчезна мистериозно

1
216
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

Близките на Юлия Скрипал обърнаха внимание на странното поведение на човека, с който младата жена искала да свърже живота си завинаги и да стане баща на децата й – пише в. Комсомолская правда,

В интервю за всекидневника първата й Виктория Скрипал казва, че годеникът на Юлия – Степан, изчезнал мистериозно веднага, след като се появила новината за отравянето в Солзбъри.

Юлия и Степан няколко години живеели заедно и тази година планирали да узаконят връзката си, като сключат официално брак и станат родители.

„Малко преди да замине за Великобритания при баща си гя започна ремонт на жилището си“ – казва Виктория. „Една от стаите бе определена за детска, втората за спалня. Кухнята и санитарния възел вече бяха ремонтирани. Тя плащаше за всичко само“ – обяснява братовчедката.

Виктория казва, че тя провела „самостоятелно разследване“ и искала за себе си за възстанови всички детайли от живота на Юлия Скрипал преди инцидента.

„Веднага след отравянето, на 6 март, Степан идва при мен, даде ми ключа от квартирата и ми каза: „Ти не ме познаваш, не си ме виждала“. И изчезна“ – казва още  Виктория Скрипал.

Тя обяснява, бе Юлия й казала, че има да плаща 50 000 рубли (1300 лв.) на майстора за работата му през последната седмица. Точно преди да замине тя се оадила на съпругата на майстора и му казала, че Степан ще й предаде парите. Но след това Степан изчезнал.

„Чрез познати намерих тази жена. И тя ми разказа всичко това. Успях да намеря и хазяина на жилището, което бяха наели в съседство да апартамента, който тя ис купи. Позвъних му, исках да се погрижа за вещите й – за да не изчезнат. Но се оказа, че някой плаща за наема! След това ми каза, да не се безпокоя. Грижа се и за кучето на Юлия – Нуара, което все още е в кучешкия хотел. Хазяинът ми каза, че Юлия му се обадила и му казала да не дава кучето й на никого, докато не се върне. Сега някаква мистериозна жена плаща за престоя на кучето в хотела – по 24 000 рубли на месец!