Хороскоп за днес – 28 май :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
215
Добави коментар

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, понеделник – 28 май 2018 г. :

Овен

Ден на полезните продукти и на още по-полезните връзки. Планирайте срещи с хора, от които очаквате подкрепа и съдействие в една или друга посока. Облечете новите дрехи. Днес външният вид ще участва определено в преговорите и ако сте неглиже ще ви неглижират. Всяка получена информация ще е от значение, ще се навърже с другото, което сте проучили и научили и до вечерта пъзела ще се сглоби. Това ще помогне в следващите дни да направите силен ход и да изпреварите конкуренцията. Не бива да нервничите.

Телец

За родените в третата декада денят ще носи повече рискови и напрегнати ситуации. В деня на колелото нещо, което до момента е вървяло надолу ще се оправи и тръгне нагоре, но това което е преуспявало може да зацикли и тръгне надолу. Предстои смяна на приоритетите и нуждите на момента. Реагирайте бързо на случващото се, за да запазите стабилно положението си в бизнеса и в партньорските връзки. Утре Меркурий ще напусне вашия знак. Някои отношения може да зациклят или да се откажете от дадена дейност.

Близнаци

Ден за преговори, за уреждане на важни срещи, които могат да променят бъдещето и живота и да насочат вниманието ви към просперираща пазарна ниша. Планирайте за утре екипни инициативи. Очертават се битки на интереси. Може да се откажете от една дейност за сметка на друга. Помислете добре на какво ще разчитате в бъдеще и кое вече не може да поддържате и развивате. Ден на полезните продукти, на полезните мисли и полезните съвети. Нищо появило се днес не оставайте без нужното внимание.

Рак

Силен и творчески ден, особено за родените в третата декада. Нещо, от което почти сте се отказали може да потръгне и да донесе придобивки. Ден на колелото. Ще се възродят стари връзки, нещо ново и значимо ще се появи на хоризонта и може да ви извади от лична и професионална криза. Не отклонявайте предложения и покани. Този ден може да ви свърже с подходящите хора и да помогне да стабилизирате живота и личните връзки. Изпробвайте нови козметични средства. Полезните вещества прекрасно се усвояват в организма ни.

Лъв

Ден на труден преход за родените в третата декада. Ще се откажете от едно за сметка на друго. Колелото на съдбата се завърта. Остават в миналото връзки и дейности, които вече не ви вършат работа, не стимулират чувствата и активността ви. Планирайте за утре съвместни екипни и творчески инициативи. В момента започвате да играете водеща роля в нова пазарна ниша. Променете прическа и визия, подменете състава, на когото ще разчитате. Започнете и нова връзка, ако старата се е изчерпала.

Дева

Не пропускайте този ден. Сега е момента да привлечете качествени партньори и съюзници. Постарайте се да изглеждате магнетично. Може и да закъснеете за работа, но видът ви трябва да е перфектен. Водените преговори ще са във ваш интерес, докато в утрешния ден може да се сформира конкурентен екип, който да работи против личната ви кауза. Днес може да направите полезни и приемливи за някого личните си амбиции и намерения. Уреждате и отдавна търсеното финансиране. Действайте изпреварващо.

Везни

Заемете се първо със себе си. Идете на масаж и фризьор, изпробвайте нова козметика. Вероятно е да получите и допълнителна информация, която ще ви подскаже как да се постъпи и реагира в променящата се обстановка. Може да се появи стар проблем. Този път се отнесете към всичко спокойно и ще намерите решението. Не бива да нервничите независимо какво се случва. Конкуренцията опитва да ви разбалансира, но няма да успее. Този ден ще ви помогне да свалите от гърба си тежестите на миналото и да разчистите пътя напред.

Скорпион

Магичен ден, очертават се успешни преговори. Съдбата завърта своето колело и ви помага да изплувате от лична и професионална криза. Бизнесът ви ще потръгне. От утре Меркурий вече няма да ви гледа в опозиция. Добре е днес да разчистите терена, да промените подхода и личното си излъчване, за да привлечете нови клиенти и партньори. Тенденцията е нещо тръгнало накриво да се оправи и още утре да ви донесе предимства. Планирайте съвместни инициативи и подписване на колективни трудови договори. Вие сте на ход.

Стрелец

Уплътнете максимално времето си с делови и представителни срещи. Всичко, за което се договорите и уговорите ще помогне да излезете от депресията. Финализирайте договори. От утре планетата на бизнеса Меркурий ще ви гледа в опозиция от знака на Близнаците. Ще се наложи да правите компромиси и да приемате нежелани съюзници и съдружници. Животът ще ви даде урок за обединение на сили, ресурси и интереси в името на общото оцеляване. Ще се появи стар проблем, който вече ще изисква окончателно решение.

Козирог

Подхванете нерешените въпроси от друг ъгъл и гледна точка. Вместо да търсите работа, намерете хората, които ще ви я предложат. Днес и утре е добре да се подновяват стари връзки и да се създават нови. Събираме се под знамената и общите ни интереси и решаваме проблемите един по един. Поне в една посока ще имате напредък, а вечерта и отношенията ви ще се помръднат от точката на замръзване. Това, което днес не успеете да свършите сами, утре ще бъде свършено от групата, която организирате в момента.

Водолей

Днес е добре да дадете предимство на някой друг. Не преговаряйте по имотни делби. Родените в третата декада ще имат тежки моменти на откази и притеснения. Погрижете се за личната си визия. Никъде не отивайте неглиже. Не си позволявайте да играете ролята на фон, на който ще се развиват връзките на другите. В момента може и да сте третия, ненужния и отстранения в една любовна или професионална игра. Планирайте за утре участие в съвместни инициативи. Силата ви ще нарастне чрез екипа, в която участвате.

Риби

Прекрасен творчески и продуктивен ден, особено за родените в третата декада. Това, на което отдавна се надявате може да се случи и да се получи. Съдбата завърта колелото от възможности и ви дава предимства. Явете се на конкурси и прослушвания, направете заявки за бъдещи участия, стартирайте нова дейност. От утре планетата на бизнеса Меркурий ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Близнаците. Ще се наложи да участвате в двойнствени игри, в които всичко ще се дели, но не така както го очаквате.