Крадци ограбиха Филип Киркоров по време на турнето му „Я“ | Temaonline.bg

1
196
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

ЗВЕЗДЕН ПРАХ
Крадци ограбиха Филип Киркоров по време на турнето му „Я“
Звездата се обърна с лично послание към престъпниците като им написа в социалните мрежи, че нищо не може да развали готиното му настроение по време на сегашното му турне „Я“

28 Май 2018 21:45
0

принтирай

|

текст

Руската поп-звезда Филип Киркоров за пореден път стана жертва на крадци, които задигнаха 8 скъпи негови костюма точно преди концерта му в Нижни Новгород – съобщи каналът на Telegram – Super, като се позовава на полицията и на неговия екип. 

Според информацията на Super артистът е ограбен тази нощ в град Павлово, като апашите пробили дупка във фургона на артиста и задигнали оттам сценичните костюми за шоуто „Я“.

Откраднати са четири черни костюми и четири червени, с които Киркоров репетирал, преди да излезе на сцената, като стойността им се оценява на 683 000 рубли ($11 000)

Super пише още, че Киркоров планирал да се появи с тези костюми вобновеното си шоу Я+R. Второто Я“, което е планирано за 25 декември на стадион „Олимпийски“. 

През април миналата година Киркоров събо ще ограбен по време на изложбата му, която представяше художествени фотографии от шоуто „Я“. 

На път за Нижни Новгород Киркоров демонстрира добро настроение и в своя профил в Instagram се обърна директно към престъпниците:  

„Никой и нищо не може да ми развали готиното настроение и да провали концерта ми, господа крадци“, особено след миналата незабравима вечер не сцената“