Иновативен дизайн – Nocria oт Fujitsu General

1
189
Добави коментар
vimaxclima
vimaxclima

Разбрахте ли за страхотното намаление на серията Nocria на Fujisu General? Само сега може да се възползвате от страхотно намаление до 18% на климатик в енергиен клас А+++ в режим както на отопление, така и на охлаждане.

 

 

Защо серията Nocria е толкова специална?

Първият отличителен белег на Nocria е интересният дизайн, който не е роден от странно дизайнерско хрумване. Двойните странични вентилатори създават комфорт, чрез хибридния въздушен поток, който комбинира различни температури и скорост, така че да създаде перфектната температура в помещението.

 

За да бъде в крак с последните тенденции Nocria има безжично управление, чрез допълнителен wifi адаптер, който Ви позволява да управлявате климатика, където и да се намирате.

 

 

Благодарение на плазмения филтър чрез електростатичен прахоуловител се премахват всички прахови частици като полени и битов прах. Голям плюс на серията е автоматичното почистване на филтъра, чрез него прахта, която се улавя от плазма филтъра се почиства и събира в отделен контейнер.

 

Nocria работи с фреон R32, който е с повишени работни параметри и освен това е напълно безопасен за околната среда.

 

Чрез сензора за човешко присъствие се отчита движението на хората в стаята и ако те я напуснат, системата автоматично преминава в икономичен работен режим. Когато човекът се върне в стаята, климатикът автоматично минава отново в зададения режим.

 

Най-интересното при Nocria е дизайнът. Той е много иновативен и нестандартен, като благодарение на двойните странични вентилатори, въздухът се насочва надолу и така подът се затопля комфортно. Никога повече няма да имате проблем със студени крака или притеснения, че ще настинете. Забравяте напълно за дебелите чорапи през зимата. Новата технология за разпределение на въздуха се нарича X Dual Blaster.

 

Nocria е изключително тих, могат да се задават нивата на шум, като  това е един от най-тихите климатици на пазара.

Серията има награда за промишлен дизайн от Японската Асоциация по Промишлен Дизайн и през същата година стана най-продавания модел в Япония.

 

Защо да изберете Nocria:

Плазма филтър
X Dual Blaster
Много тих
Отлични енергийно ефективни коефициенти в режим на отопление и охлаждане
Фреон R32

 

 

 

Само сега може да намерите серията с намаление до 18%. Възползвайте се!