Етерично масло от бор бял – Pinus sylvestris (борово масло) 10 мл за арома лампа

3
545
Добави коментар
semenatashop
semenatashop

За нас е голяма радост, че увеличихме значително артикулите в нашия онлайн магазин и допълнихме много нови категории в онлайн платформата ни. След хималайските лампи, които Ви представихме, дойде ред и на арома срещниците, съставени от розовите кристали, към които вървят и прекрасно ухаещите етерични масла. 

На пазара има голямо и разнообразно предлагане на етерични масла, но ние сме се спрели на българска фирма, която гарантира перфектното съотношение качество и цена. 

Към новата ни категория етерични масла, добавихме уникалното със свеж и смолист аромат етерично масло от бял бор (Pinus sylvestris). Боровото масло, в стъклено шишенце от 10 мл, което има страхотно пречиствателно и облекчаващо действие.

Всъщност какво точно е етеричното масло от бели борове и какви са ползите от него?

Етеричното масло от Бял бор (Pinus sylvestris) е масло, което се извлича от едноименното растение. Борът е вечнозелено дърво, което достига впечатляващата височина от 30 метра. Има червено-кафява напукана кора и оранжево-жълти цветчета, с иглолидни листенца.

Дървесината, смолата и етеричните масла, които се извличат от вечнозеленото дърво имат голямо потребление в много части на света. 

Самото етерично масло притежава богат набор от действия – антивирусно, бактериално, тонизиращо, антисептично и много други. 

Основната му функция е да пречиства и успокоява. Маслото от Бял бор е много търсено за облекчаване на физическа, емоционална и сексуална умора. 

Той е страхотен помощник при бронхит, синузит, хрема и настинка. Маслото е много ефективно и при инфекции на бъбреците, на пикочните пътища и цистит. 

Освен това, притежава изключително успокояващо действие при нервно изтощение, и умствено натоварване.

Има силен ободряващ ефект, който повишава енергийните нива и жизнеността.

В емоционално и духовно отношение се смята, че етеричното масло, екстракт от бял бор, пречиства въздуха от негативна енергия и намаля значително бактериите, които са навсякъде около нас.

Етеричното масло се добавя към хималайски арома свещници за ухание и за допълнително действие. 

На кратко, арома свещниците представляват 100 % натурален хималайски кристал, върху който е поставено огнеопорно стъкло, в което се налива водичка и няколко капки от маслото борово, като за стая от 15 кв.м до 5 капки етерично масло са достатъчни.

След като се запали свещта, водата се нагрява и започва малко по-малко да се изпарява с етеричното масло в нея. След като се изпари, действието й продължава до 12 часа. 

Маслото от белият бор, етерично масло от лавандула и хвойната, които избрахме да предлагаме в нашия онлайн магазин са произведени в България от производител, предлагащ високо качество и разумна цена.

В което и помещение в дома си да поставите етеричното масло от бял бор, свежият му, приятен и мек аромат ще Ви отпусне, успокои и нежно ще погали сетивата Ви.

Комбинацията му със страхотните арома свещници и лампи от хималайски кристал, удвояват действието им и са перфектен избор за всяка стая във вашия дом. 

Приканваме Ви да си създадете една здравословна среда, в която да дишате ароматен въздух, да си почивате качествено и да сте щастливи. С продуктите от полезната хималайска сол и натуралните етерични масла, това е възможно още сега.