Изберете египетска карта и узнайте бъдещето си!

1
138
Добави коментар

Просто трябва да изберете една карта, за да разберете бъдещето си!

Карта номер 1: луна

Луната оказва голямо влияние както върху природата, така и върху хората, защото според древните митове тя е способна да трансформира всеки човек. Тази карта казва, че страстта ви е повишена. Ако чувствате възмущение към човек, то ще се увеличи още повече под влиянието на тази карта.

Тази карта казва, че ще трябва да мислите спокойно, преди да решите някакъв проблем, защото ако не вземете внимателно решението си, можете да се провалите.

Карта номер 2: пътеводител

Йерархът е представен от бог Анубис, владетел на некропола, защитник на души и тайни. Анубис е известен също като “Пътеводител”, защото той е този, който води душите към вечната им почивка или към тяхното наказание за действията, които те извършват, докато живеят на Земята.

Тази карта ви напомня за необходимостта да оценявате какво се случва в живота ви и да видите добрата страна на нещата. Трябва да осъзнаете, че всяко действие има ефект и инстинктът ви трябва да ви накара да намерите баланс и хармония в живота си.

Карта номер 3: триумф

След дълга борба най-накрая ще постигнете триумф. Имайте търпение, за да видите резултатите от вашите действия, защото те ще ви принудят да почакате малко. Научете се да се наслаждавате на живота тук и сега и да намерите радост и щастие в малките неща!

Тази карта показва, че предстоят радостни събития в живота ви, както и финансов успех. Накрая ще получите наградата си!

loading…