Линдзи Лоан откри плажен бар на тузарския остров Миконос (СНИМКИ)

1
140
Добави коментар

Скандалната актриса Линдзи Лоан позволи на гръцки клуб да използва името ѝ, за да привлече повече клиенти. Заведението ще се казва „Лоан Бийч Хаус“ и се намира на тузарския остров Миконос.

Линдзи лично присъства на откриането на бара през изминалата седмица.  А на откриването са били Тига, Френч Монтана и Травис Скот,  пише „Ню Йорк Поуст“.

Лоан има привързаност към Гърция и тя редовно прескача на остров Миконос през лятото.

Актрисата също така е дала името си на LOHAN Beach House Rhodes и е съсобственик на нощен клуб LOHAN в Атина.

И докато раздава името си Лоан не може да се похвали, че го е записала в актьорския състав на пълнометражен филм от 2013 г. насам. В момента се подвизава в Лондон и се опитва да върне живота си отново в релси след дълъг период на лечение от зависимости, рехабилитация и проблеми със закона.

Самата Линдзи винаги е твърдяла, че актьорството е „истинската ѝ страст“ и се надява перипетиите, през които премина да помогнат да развие таланта си. Тя обаче не търси роля на всяка цена, все пак снима от време на време в сериали, а иска да намери най-правилния сценарии, който да я върне на голям екран.

„Да, Холивуд ми липсва, но мисля, че има твърде много шум, с който трябва да се справяме там. Намерих спокойствие като се преместих и покрай работата ми с деца“, споделя Лоан.