Малена – магазин за цял бански костюм без подплънки италиански цели бански костюм дамски бански костюми

1
496
Добави коментар

56551 цял бански костюм с класическа визия, произведен от италианската марка за цели бански Port Rose. Горната част на банския костюм е твърда тип лята чашка без подплънки и без банели с поддържаща ластична лента. Банският костюм обхваща бюста и го оформя, като има елегантно V-образно деколте, както и леко набиране в коремната област за прикриване на недостатъци. Банският е подходящ за дами във всякаква възраст и може да се както от дами, носещи твърда чашка, така и от дами, носещи мека чашка. Таблицата с допълнителни мерки е една от снимките в описанието. 

Състав: 80% полиамид, 20% еластан

Продуктът е предназначен за ръчно пране с максимална температура 30 ºC и да не се търка и да не се усуква и да се пере отделно ( при пране на пералня препоръчваме поставяне в торбичка за пране на програма за синтетика/ деликатно пране без центрофуга или максимум 300 – 400 оборота ); не използвайте препарати, съдържащи белина (хлор); не може да се центрофугира; да не се глади; без химическо чистене.

Допълнителни съвети: След всяко носене, нежно изплаквайте в хладка сапунена вода, като изплаквате обилно. Не изстисквайте и не сушете на пряка слънчева светлина и не го оставяйте навит и намачкан, докато е мокър.