Арома свещник за чаени свещи от Хималайска сол розов 800 гр.

6
294
Добави коментар
semenatashop
semenatashop

Semenata Shop с удоволствие представя за своите клиенти един уникален продукт – арома свещник с чаени свещи за ароматни етерични масла, изработен от хималайски розов солен кристал.

Хималайската сол е смятана за най-здравословната сол и то с причина. Тя е 100 % натурален и чист продукт, с богато съдържание на микроелементи и минерали.  Затова не е и изненада, че продуктите, съдържащи полезната, позната още и като розова сол, действат изключително благоприятно върху средата и човешкия организъм. 

В нашия онлайн магазин, може да откриете различни размери на прекрасните лампи от хималайска сол, както и хималайският арома свещник, под формата на куб и арома свещник от бяла – хималайска сол. 

За да затворим кръга, добавихме в категорията „Интериорно осветление“ арома свещникът за чаени свещички от розова хималайска сол. 

С големината от 800 г, свещникът представлява натурален розов хималайски кристал, върху който е поставено огнеопорно стъкло. Поставка, в която се налива водичка и етерично ароматно масло.

Това, което свещникът от хималайска сол всъщност прави е идентично до действието на лампите от хималайска сол.

Кристалът увеличава производството на отрицателни йони, които са нужни за хората. Създава се йонно поле, което неутрализира вредните положителни йони, чиито първоизточник са елекрическите уреди и мръсният въздух. 

По този начин, хималайските кристали допринасят за по-доброто състояние на въздуха, което мигновено рефлектира върху състоянието на организма на човека, като го подобрява.

Освен като йонизатор на въздуха, свещниците с чаени свещи от хималайски кристал имат допълнително действие, заради етеричните масла, които се добавят към тях. Можете да изберете какъвто вид и аромат етерично масло желаете. Единственото, което Ви съветваме е е да използвате качествени масла.

Затова сме се погрижили, като сме избрали три вида етерични масла, които да ви препоръчаме – лавандула, хвойна и бял бор, отличаващи се с високо качество и страхотна цена. Продукти, които може да откриете още сега в нашия онлайн магазин. 

За правилната употреба на свещта, трябва да налеете около 20-30 мл вода в поставката и от 3 до 5 капки от избраното етерично масло. Това количество е перфектно за стая (спалня, хол, кухня и др.), която има размери 15 кв.м.

След това трябва да запалите чаената свещ, като по този начин водичката, заедно с маслото се нагряват и се изпаряват във въздуха. Периодът им на действие продължава около 12 часа.

Хималайските кристали създават йонно поле, а етеричните масла, в зависимост от вида им имат различни свойства.

Хвойната действа успокояващо и тонизиращо. Перфектният помощник при физическа и умствена умора. Укрепва нервната система и облекчава чувството за притеснение.

Лавандулата релаксира и отпуска. Облекчава депресивни състояния и е страхотен дезинфикатор и заздравител при наличие на рани.

Белият бор притежава пречиствателно и облекчаващо действие. Редуцира възпаления и действа много добре при лечение на бронхит, синузит и други видове болести. 

Изберете етерично масло, според нуждите ви и го добавете към арома свещникът от хималайски кристал.

Свещникът от хималайска сол с чаени свещи е прекрасен артикул, който може да добавите във всяка стая във вашия дом. Освен красотата, която хималайският розов кристал излъчва, той създава една здравословна и спокойна среда, само със запалването на свещта. 

Технически характеристики на арома свещникът от розова хималайска сол със свещи чаени:

С поръчка на свещникът, Вие получавате огнеопорно стъкло и уникален солен кристал с ниша за поставяне на чаена свещ. 
Тегло на продукта: Арома свещникът с розов хималайски кристал притежава големина от 800 г.