Лондон – уикенд

1
171
Добави коментар
ili_25
ili_25

Ден 1

ПЪРВИ ДЕН – Отпътуване от летище София. Кацане в Лондон, трансфер, настаняване в хотела. Нощувка.

Ден 2

ВТОРИ ДЕН – Закуска. Панорамна обиколка на Лондон с екскурзовод: Парламента, Уестминстърското абатство, „Даунинг стрийт” 10, Бъкингамския дворец, „Трафалгар скуеър”, Ковънт гардън, Лондонското Сити, катедралата „Св. Павел”, крепостта „Тауър“, Тауър бридж. Следобед – възможност за разглеждане на Британския музей с екскурзовод на български (доплащане 25 лв. на човек – цената включва двучасова обиколка на музея с екскурзовод на български). Участието в разглеждането на Британския музей се заявява и заплаща в България, а не на място. Провежда се при минимум 6 участника. Нощувка. 

Ден 3

ТРЕТИ ДЕН – Закуска. Разходка с корабче по Темза до Грийнуич и свободно време в Грийнуич с възможност за посещение на обсерваторията, военноморския музей (доплащане 88 лв. на човек – цената включва билет за корабчето до Грийнуич и екскурзовод на български). Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място. Провежда се при минимум 6 участника. След обяд – свободно време. Възможност за самостоятелно посещение на музеи по избор. Вечерта – възможност за вечеря в типичен английски пъб (доплащане 50 лв. на човек – цената включва голяма бира и типично английско основно ястие – най-често „фиш енд чипс“ – панирано филе от риба и пържени картофи; съпровождащ групата водач на български). Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място. Провежда се при минимум 6 участника. Нощувка. 

Ден 4

ЧЕТВЪРТИ ДЕН – Закуска. Напускане на хотела, трансфер до летището. Отпътуване за София.

Екскурзията включва 3 нощувки със закуски в хотел в центъра на Лондон, екскурзоводска програма на български език, трансфери. Лети се с „България Ер” или „Бритиш Еъруейз”. 

Категория A Royal National***  (на „Ръсел Скуеър” – на 5 мин. пеша от Британския музей и на 20 мин. пеша от „Трафалгар скуеър”);

Категория B Tavistock*** (на „Ръсел Скуеър” – на 5 мин. пеша от Британския музей и на 20 мин. пеша от „Трафалгар скуеър”);

Категория C President*** (на „Ръсел Скуеър” – на 5 мин. пеша от Британския музей и на 20 мин. пеша от „Трафалгар скуеър”);

Категория D Imperial***  (на „Ръсел Скуеър” –  на 5 мин. пеша от Британския музей и на 20 мин. пеша от „Трафалгар скуеър”);

Категория E Ambassadors Bloomsbury**** (на 500 метра от „Ръсел Скуеър”, в близост до Тависток Скуеър Гардънс и на 10 мин. пеша от Британския музей).

Категория F Holiday Inn Bloomsbury**** (на 5 мин. пеша от Британския музей и на 20 мин. пеша от „Трафалгар скуеър”).

Важно: настаняването в тройни стаи подлежи на препотвърждение. Не всички хотели разполагат с тройни стаи. 

Билети за музикални представления: При заявка от страна на клиентите, туроператора може да закупи билети за мюзикъл в някой от многобройните театри, които всяка вечер отварят вратите си в квартала „Ковънт Гардън“. В момента вървят световноизвестни мюзикъли като „КЛЕТНИЦИТЕ” (най-успешният мюзикъл на всички времена), „ФАНТОМЪТ НА ОПЕРАТА”, „МАМА МИА” и „ЦАР ЛЪВ”, „МРЪСНИ ТАНЦИ”, „БОДИГАРД”, „БИЛИ ЕЛИЪТ”, и пр. Заплаща се цената на билета + 10 лв. такса за закупуване на билета. 

Забележка: При посещение на Великобритания Ви съветваме да си осигурите основната сума, която смятате да похарчите в английски лири, от България.

Възможно е през 2017 г. да се въведе заплащането на сити-такса, която е от порядъка на 1 – 3 евро на човек на ден. В случай че такава бъде въведена, тя се заплаща от туристите на рецепцията на хотела преди отпътуването.

При посещение на Великобритания Ви съветваме да си осигурите основната сума, която смятате да похарчите в английски лири, от България.

Агенцията предоставя следните намаления за екскурзиите си от „Каталог 2017“:1. ЗА РАННО ЗАПИСВАНЕ – 3% от пакетната цена (2 месеца преди датата на екскурзията – за записан турист се счита този, който е сключил договор за организирано пътуване и е платил съответната предплата)2. ЗА ПОСТОЯННИ КЛИЕНТИ – 3% от пакетната цена (клиенти, които вече са пътували с „Агенцията“). 

Намаленията не се прилагат при цените за деца и младежи.От посочените отстъпки се ползва само една.Горните отстъпки са валидни само за автобусните и самолетни екскурзии на „Агенцията“ от „Каталог 2017“ на „Агенцията“. Не са валидни за:

круизи;
екскурзии със специална цена за ранно записване;
всички автобусни екскурзии, самолетни екскурзии, автобусни почивки и самолетни почивки и пакети, които не фигурират в  „Каталог 2017“  на „Агенцията“.

Екскурзиите, при които се ползват горните намаления, са отбелязани в този сайт със следния знак:

3. ЕКСКУРЗИИ СЪС СПЕЦАЛНА ЦЕНА ЗА РАННО ЗАПИСВАНЕ – тези екскурзии имат специална отстъпка от цената при осъществена резервация преди дадена дата (упомената в самата програма).

Екскурзиите със специална цена за ранно записване са отбелязани в този сайт със следния знак: