Лазерна епилация с GentleLase Pro – най-мощният александритен лазер за перманентна епилация, бърз и безболезнен

2
312
Добави коментар

GentleLase Pro – Най-мощният александритен лазер за перманентна епилация, бърз и безболезнен

GentleLase Pro е най-мощният александритен лазер с дължина на вълната 755 nm за перманентна епилация на световния пазар.

GentleLase Pro е изключително бърз и същевременно безопасен и безболезнен. Имупулсите се изпращат толкова бързо към космените фоликули, че няма нужда апликаторът да се отлепя от кожата. Апаратът GentleLase Pro, на Syneron Candela, е подходящ за обработване на големи зони, както върху светла, така и върху по-матова кожа.

GentleLase Pro премахва космите по селективен начин, като ги атакува в тяхната анагенна (растежна) фаза, единствено през която е възможна най-ефективна епилация.

Предимства на GentleLasePro

Gentle Lase Pro е един от най-мощните лазери на пазара в света. Третиране на най-голям спектър от косми – от светли и тънки до тъмни и дебели Безконтактен лазер с охлаждаща система, което го прави удобен (без нужда от контактен гел) и безболезнен Перманентна епилация за период от 10-15г. 83-86% ефективност, благодарение на мошните къси импулси Най-бързият лазер за перманентна епилация – минимална загуба на импулси и време. Подходящ за третиране на пигментни лезии, старчески петна и увредена от слънцето кожа. Елиминира васкуларни лезии и хемангиоми.

Зони за третиране с GentleLasePro

Подмишници, ръце, крака, седалище, интим (пълен или външни бикини), лице (цяло или частично – горна устна, бакембарди, брадичка, скули, нос) гърди, гръб, рамене, корем

Оптимателен брой процедури: от 3 до 6 бр.