Бившата жена на олигарх проплака: Той и любовницата му живеят в лукс, а ние с децата – в килер (СНИМКИ/ВИДЕО)

1
201
Добави коментар

Хедър Бърд се раздели със съпруга си Робърт Ченгиз преди 10 години, но той настоявал разводът им да бъде отложен във времето.

Поради тази причина американката, която притежава козметична клиника, останала без пукната пара. Разкошното четириетажно жилище на милиардера Робърт Ченгиз на стойност 28 млн. долара се намира в Лондон, близо до една от най-престижните концертни зали в света – „Роял Албърт хол“.

Олигархът живее с младата си любовница и инстаграм звезда Джулия Дубовска.

В огромната къща има място и  за бившето му семейство. Наскоро Хедър Бърд показа на журналистите от Би Би Си как изглежда стаичката, която тя и децата й обитават.

„Намирате се в огромна къща, но живеете в много малка стаичка. Това не е по мое желание. Нямах избор“, споделя Хедър Бърд.

Документалният филм на медията е озаглавен Robbie’s War: The Rise and Fall of a Playboy Billionaire. Той дава възможност на всеки да надникне в малката тъмна стаичка на американката, която е свързана с нещо като детска стая.

С това техните владения на територията на 4-етажната сграда приключват. Готвят си на туристически котлон и се стараят да сведат до минимум комуникацията с останалите обитатели на огромното жилище. За свое спокойствие.

„Обикновено ям в стаята си, готвя там. Имам си мъничък хладилник, чайник и малък газов котлон“, разказва още бившата милиардерска съпруга.

Къщата, в която живее Робърт Ченгиз

Една от стаите в сградата

При развода жената е можела да получи, по думите на адвокатите й, около 14 млн. долара. Тогава обаче Ченгиз я помолил да не бързат да официализират раздялата си. Сега и самият милиардер рискува да загуби имуществото си заради съдебни спорове в банковата сфера. Това ще остави съпругата му без пукнат лев.

 Робърт Ченгиз и Джулия Дубовска

27-годишната любовница Джулия Дубовска

Робърт Ченгиз изобщо не е впечатлен от подобен обрат на събитията и разглежда възможността да подаде иск срещу Би Би Си. Той се е надявал да обсъди с журналистите съдебните си дела и въобще не смятал да коментира скромните условия, в които живеят децата му, както и да говори за красивата си любовница.

„Това трябваше да е разследване за това как правната система ме подведе. Не за моето момиче. Позволих на Би Би Си да влязат в дома ми, а те с какво ми отговориха?“, възмущава се Ченгиз./Блиц

loading…