Уличиха Роксана в нагла кражба само ден след премиерата на новия й клип! Жертва е протежето на Галена

1
199
Добави коментар
slavchev
slavchev

Сериозен е проблемът и с видеопродукцията, която е като излязла от завод за конфекция в годините на соца – скучна и еднаква. Нароилите се самозвани режисьори явно нямат творческо вдъхновение, затова го черпят, или по скоро го копират от работата на свои колеги.

Точно за такъв случай писа читател на Хот Арена.

Той е открил очевадна прилика в няколко сцени от новия клип на Роксана „Ало, звъня ти“ и видеото към песента „#Нищо“, на Лорена. Дори си е направил труда да отбележи точните минути и секунди, в които се въртят повторенията.

„Вчера Роксана пусна новото си парче „Ало, звъня ти“. Но каква беше изненадата ми, когато видях в клипа еднакви сцени с тези на клипа „#Нищо“, на Лорена. Във видеото на изпълнителката на Хит Микс Мюзик, няколко здрави мъжаги се „гаврят“ с главната героиня, блъскат я, дърпат я (2:35 – 3:12). Абсолютно същата сцена се разиграва и във видеото на Роксана (2:32 – 2:40). Разликата е единствено в слабата актьорска игра в клипа на Пайнерката“, пише нашият читател и припомня: „Песента на Роксана „Ще живея за мига“ бе свалена от YouTube в началото на годината. Тогава тя бе обвинена че музиката е взаимствана от чуждестранно парче, което в оригинал е създадено от турски композитор“. 

Източник: БЛИЦ

loading…

Свързани