Няколко бабички се съблякоха по бельо, резултатът ще ви смае

1
117
Добави коментар
slavchev
slavchev

Атрактивни и секси! Така се чувстват дамите, фотографирани от Криси Спаркс от Бирмингам. Тя е майстор на „будоарната фотография“ и с помощта на грим, осветление и лека режисура може да вземе от всяка една жената най-доброто. 

„Целта ми е да взема от всяка една жена най-доброто. Без значение на колко са години, дали са слаби или пълни. С правилното позиране, осветление и стилизиране всяка една жена може да изглежда красива“, убедена е Криси.

В студиото си Dollhouse Photography, което предлага и луксозно долно бельо, корсети и рокли, Криси и нейният тим фотографират жени от всички възрасти. Най-силно трансформацията си личи при по-възрастните жени.

„След като направя снимката, я обработвам с фотошоп и отстранявам всички недостатъци от моделите. Изглаждам силуета, намалявам бръчките, накрая жените са неузнаваеми“, разкрива тайните си Криси.

Тя признава, че реакцията на клиентките й са различни – някои избухват в смях, други се разплакват. Повечето благодарят и дори носят подаръци. „Често се вижда как снимките им връщат самочувствието, когато се видят пак толкова красиви“, разказва талантливата фотографка.

Вижте и вие удивителните трансформации:

Източник: БЛИЦ

loading…

Свързани