Габровец си повика проститутка, в хотела дойде дъщеря му

1
467
Добави коментар

38-годишният Иван Л. от Габрово си повика проститутка, но получи неприятна изненада, когато се отзова 16-годишната му дъщеря.

След като съпругата на общинския служител заминала на тийм билдинг в София, той решил да се възползва от свободното си време и докато половинката му я няма си наел стая в хотел близо до Габрово. Там той си поръчал млада проститутка, от сводник, когото колегите му похвалили.

Цените, които държал този сводник били по-високи от средната заплата за страната, но изпращал наистина най-качествените момичета в околностите. За щастие Иван имал спестени пари и вместо да сменя телевизора, решил да се отпусне за една вечер. Излизайки от дома си казал на двете си деца, че ще празнува с приятели и че ще закъснее.

Голямата му дъщеря, обаче също криела нещо от него.

Отличничката от най-елитната гимназия в Габрово отскоро била попаднала в лоша компания. Тя заработвала няколко пъти повече пари от баща си само с 2 часа на вечер в петък и събота, но когато видяла възможността за извънредна работа в средата на седмицата също решила да се възползва.

Така сводникът я изпратил при навития клиент. В същото време Иван трепнел в очакване да пристигне момичето, което щяло да сбъдне желанията му. Сложил си лилав сатенен халат, настанил се на фотьойл в хотелската стая, сипал си чаша скъпо уиски и запалил кубинска пура, подарена му от колега преди 2 години, пазена за повод като този.

Оставил вратата на стаята отключена и започнал да наблюдава часовника.

Точно в 21:30 вратата бавно започнала да се отваря и в стаята се показал нежният глезен на “невинното” момиче. Иван настръхнал само от гледката и начина, по който свтлината се пречупвала от нежната кожа на момичето.

5 секунди по-късно, когато момичето отворило вратата напълно, мъжът изпитал най-тежкия миг в живота си до този момент.

Пред него се показала 16-годишната му дъщеря, която била облечена в оскъдно облекло и гримирана като леко момиче. Неистов ужас се изписал на лицето и на момичето, виждайки стъписания си баща на фотьойла.

Двамата замръзнали от отвращение и не могли да реагират повече от 10 секунди. Тогава момичето се обърнало и опитало да избяга от това място, но за нейно нещастие точно в този момент в хотела се извършила полицейска акция. Това я накарало да се върне в стаята и да затвори вратата, докато в коридора полицаи проснали на пода мъжа, който я довел до клиента.

Няколко секунди след това полицаите разбили вратата на хотелската стая и видели мъжа и момичето седнали на леглото с гузен поглед надолу.

След двучасов разпит на място, служителите на реда не установили престъпление и освободили и двамата.

Остава въпросът дали бащата е предприел възпитателни мерки към дъщеря си и дали е споделил информацията за това на съпругата си и дали дъщеря му го е издала за услугите, които той си поръчва.

loading…