Едномачови комбинации в Betfair! 06.06.2018г.

1
143
Добави коментар

Едномачови комбинации в Betfair! Специално за настъпващите мачове от Световното първенство през 2018 година, британският букмейкър Бетфеър пусна нова промоция, която определено грабва окото и изглежда доста примамлива. Е да, наистина има как да се възползвате от нея. Повече за офертата научете тук!

За да залагате на спортни събития и да се възползвате от всички нови оферти и предложения, възползвайте се от начален Betfair бонус код, за да започнете вашият онлайн акаунт с по-големи възможности!

ВЗЕМИ 200 ЛЕВА БОНУС ОТ БЕТФЕЪР
Какво представлява новата оферта на Betfair?

Тъй като Бетфеър все още не е изкарал подробна информация за офертата, сме се постарали кратко и ясно да ви обясним за нея. Главната й цел е да ви мотивира да залагате на различни събития в дадена среща. Положителното на тази оферта е, че коефициентите са по-високи, следователно и печалбите по-големи. Като пример, когато сте заложили даден отбор да спечели двубоя, може да добавите и първи голмайстор в срещата или всички други възможности, които се полагат при футболните залози.

Това е всичко за новата оферта на Бетфеър. Съветваме Ви да се възползвате от бонус кода по-горе, тъй като е тестван многократно и ще бъде съществен плюс във вашия акаунт за онлайн залози. За повече статии относно сайтове за спортни залози, следете Бонус Кодове!

Сайтът ни предлага и: Bet365 бонус код и PokerStars бонус код.