Ким Чен Ун хапна в нов рибен ресторант

1
169
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

ИЗВЪН ПОЛИТИКАТА
Ким Чен Ун хапна в нов рибен ресторант
Заведението „Тедонган“ е построено от военните и в него има зали за семейни, за национални ястия, обща столова и дори за чужденци

09 Юни 2018 21:28
0

принтирай

|

текст

по темата

Северокорейският лидер Ким Чен Ун посети най-новия рибен ресторант в Пхенян „Тедонган“ – съобщи държавната информационна агенция KCNA.

„В ресторанта обслужването е на най-високо ниво, в него има закрити водоеми са пресноводни и морски риби и деликатеси, клиентите могат да полдват няколко салона с различно предназначение“ – пише агенцията.

Ким Чен Ун „дал висока оченка“ на това, което видял и похвалил персонала са менюто, в което има ястия от есетра, сьомга, куча сьомга, пъстърва, шаран.

Севернокорейския лидер посетил обществената столова, семейната столова, залата за национални ястия и останал доволен от възможността клиентите са хапнат в заведението семейно, на обща маса,да опитат кухнята на различни страни. И особено възможността тук да се хранят и 

Агенцията разказва още, че ресторантът е построен от строителен батальон и с новото съоръжение в севернокорейската столица освен елитното заведение „Окрю“ ще се появи още едно – „Тедонган“.