Остават четири дни до старта на Световното Първенство в Русия! 10.06.2018г.

1
151
Добави коментар

Остават четири дни до старта на Световното Първенство в Русия! Днес ще ви разкажем всички важни новини около най-голямото футболно първенство в света. Както казахме горе първият двубой започва на 14-ти юни, като естествено това ще бъде страната домакин Русия. Нейният първи опонент ще бъде Саудистка Арабия.

Тъй като залози за Световното Първенство се предлагат от почти всички букмейкърски компании, ние от Бонус Кодове Ви съветваме да използвате Betfair като ваш основен букмейкър. Като добавка вземете начален Бетфеър бонус, на стойност 200лв!

ВЗЕМИ 200 ЛЕВА БОНУС ОТ БЕТФЕЪР
Повече за Световното Първенство от Betfair.

След като отворите сайта на британския букмейкър или влезете през мобилното предложение, в главните секции Вие ще откриете абревиатура “СП 2018”. След като я отворите ще Ви излязат всички възможни срещи, както и останалите пазари за залози и коефициенти. Когато изпълните всичко това Ви остава лесната част- да залагате и печелите.

Опциите са многобройни. Като начало може да изберете кой да спечели първенството. За момента коефициентите за фаворитите Бразилия и Германия са следователно 5.5 и 6.0. Може да изберете голмайстор на Световното и още много други опции от този типаж. Естествено имате възможност и да залагате на отделни срещи: краен победител, Под или Над определен брой голове, победител с Хендикап. Може да изберете и първи голмайстор в дадена среща или най-трудното- да познаете точен резултат. Всички тези пазари, които предлага Бетфеър носят добри коефициенти и реални шансове за големи печалби. По случай Световното, Бетфеър направи нова промоция за Едномачови Комбинации, с която залагайки на един мач по различни начини, вашите коефициенти се увеличават. В предната статия ние се постарахме да направим ревю за нея, което може да видите.

Това бяха най-важните новини за залозите около Световното Първенство в Русия! Ние от Бонус Кодове Ви съветваме да използвате началния бонус, в случай че все още нямате регистрация в сайт за онлайн залози. Предлагаме и бонус за Бет365 и бонус за Ефбет.