Салах зарадва фенове на тренировка в Египет :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу,…

1
233
Добави коментар

 

Контузеният нападател не взе участие в заниманието

 Контузеният нападател на „Ливърпул“ и египетския национален отбор – Мохамед Салах, изненада приятно многобройните привърженици на тима на родината му. Той се появи на последното занимание на Египет преди заминаването за световното първенство в Русия, което стартира в четвъртък (14 юни).

Заниманието се проведе на националния стадион в Кайро и бе отворено за привържениците, които искаха да пожелаят успех на момчета на селекционера Ектор Купер.

Салах получи контузия на финала на Шампионската лига, в който неговия клубен тим „Ливърпул“ загуби от „Реал“ Мадрид. Травмата притесни доста футболните запалянковци в Египет. Пред испанското издание „Марка“ звездата на тима зави, че се чувства по-добре, но все още не е ясно дали ще вземе участие в първия мач на тима от Мондиала срещу Уругвай.

Той очаквано обра аплодисментите на феновете по трибуните, като не отказа снимка и автограф на най-напористите. В самото занимание обаче не се включи.