Актьорът Винс Вон беше арестуван за каране на автомобил в нетрезво състояние

1
184
Добави коментар

Полицията в Калифорния арестува актьора Винс Вон за каране на автомобил под въздействието на алкохол или наркотици, съобщи Ти Ем Зи (TMZ).

 В 4 часа сутринта в неделя полицаите спрели автомобила, управляван от актьора. След това той е отведен в полицейското управление и все още остава в ареста. В колата е имало още един човек.

Представители на актьора не са коментирали инцидента.

Известният предимно като комик Винс Вон призна миналата година, че е стигнал до момента, в който иска да се отдалечи от комедията. Макар да е известен предимно със смешните си сцени, най-новият му филм е престъпният трилър Brawl in Cell Block 99, припомня БГНЕС.

Актьорът, който е на 48, сподели, че така е намерил нещо различно в сравнение с предишните си филми. В Brawl in Cell Block 99 той влезе в ролята на бившия алкохолик Брадли Томас, който губи работата си като автомонтьор и на кръстопът в живота си, чувства, че няма по-добър вариант от това да бъде наркотрафикант. Тогава Вон каза, че веднага е харесал сценария на продукцията, защо главният герой не се вписва в традиционните представи.