Най-красивите визии от червения килим на CFDA 2018

1
150
Добави коментар
svetla58
svetla58

Съветът на модните дизайнери на Америка/Council of Fashion Designers of America (CFDA) връчиха годишните си награди в понеделник вечерта в Brooklyn Museum в Ню Йорк. А списъкът с гости бе точно толкова бляскав, колкото се очакваше да бъде. Събитието се провежда в чест на най-големите таланти в американската мода, както и на такива вдъхновители, които са довели до положителна промяна.
Няма как да има гламъръс модно събитие, на което да не присъства някоя от клана Кардашян, а този път са цели две бройки – Ким и Къртни. Ким грабна приза за инфлуенсър, заради силно активната си медийно-социална дейност. Не пропусна, обаче, в речта си да покаже остроумно чувство за хумор: „Малко съм шокирана, че получавам награда за мода, като аз съм голя през по-голямата част от времето.”

За да приеме наградата си, тя носеше тоалет на Rick Owens от две части в стил Гръцка богиня и то с цел да покаже колко божествено стегнат и тонизиран е коремът й, който бе изложен на показ. Визията й се допълваше от богат набор древногръцки златни гривни и високо вдигната конска опашка.

По-голямата Кардашян очевидно се бе вдъхновила от диско стила на миналия век, защото бе заложила на обилния блясък на кристали върху платно от черен сатен и дълбоко деколте.

Малката Kendall Jenner този път беше по-покрита от обикновено, залагайки на люлякова феерия с драматични асиметрични форми, дълги ръкави и само малка нотка сексапил се подаваше от кадифената кожа на финото й рамо. Допълнение бяха прелестните люлякови обувки, а небрежно вдигната й коса разкриваше искрящи отблясъци на дребни диаманти по ушите й.

Абсолютно заслужено и безапелационно наградата за модна икона отиде при черната перла на световната мода от миналия век и сега – Naomi Campbell. Зашеметяваща, на 48, тя засенчи всички в умопомрачителната си червена рокля, изработена специално за нея от Raf Simons.

Само година след като роди първото си дете, Rosie Huntington-Whiteley категорично доказа, че отново се е върнала във формата на супермодел и не можа да устои на възможността да покаже тонизирани и стегнати коремни мускули в тоалет от две части на Altuzarra.

Моделът на Victoria’s Secret Sara Sampaio приличаше на приказна фея в тази металик рошава рокля, с толкова дълбочина на деколтето, че ако някой се надвеси, със завидна лекота би могъл да се удави. Тя заложи на изцяло прибрана назад коса, като тази прическа й позволи да разкрие нежни ушички с изящни фейски обеци.

О, Kaia Gerber! Горката! Определено наследницата на един от топ моделите от възходното десетилетие на модата се опитва всячески да избяга от сянката на зашеметяващата си майка и доскоро й се получаваше доста добре, тъй като тя се нареди сред модните икони на нашето време. Но този път нямаше попадение, а точно обратното. Разкопчана boyfriend риза, къси сатенени панталонки и ужасен черен чорапогащник на  Alexander Wang. Или пък е новатор – вие ще прецените.

Русата сестра Hadid буквално разкъса погледите на присъстващите, както и техните мнения с психоделичния си цял тоалет на Versace в крещящи цветове. Ние обаче смятаме, че на Gigi определено й отива.

Звездата от „Spiderman” Laura Harrier носеше един от най-противоречивите тоалети. Странна, шантава комбинация от наслагвания на пластове, цветове и компоненти в стил ‘мъжки костюм’ на Sies Marjan. За да завърши визията си, актрисата заложи на ярки жълти обувки, които допълниха като пъзел цялостната идея на този аутфит.

Шикозната марка Monse определено преобладаваше тази нощ.

Още от невероятните визии на червения килим може да видите в нашата ГАЛЕРИЯ.

Редактор: Марина Делева

Етикети:
boyfriend риза, Brooklyn Museum, Council of Fashion Designers of America (CFDA), Gigi Hadid, Kaia Gerber, Kendall Jenner, Laura Harrier, Monse, Naomi Campbell, Raf Simons, Rick Owens, Rosie Huntington – Whiteley, Sara Sampaio, Sies Marjan, Spiderman, Versace, Victoria’s Secret, Ким Кардашян, Съветът на модните дизайнери на Америка