Горещи визии на хладно ниски цени

1
125
Добави коментар
svetla58
svetla58

Два от най-секси и провокативните цветове се срещат на ринга в сериозно съревнование. Кой ли ще победи? Страстното червено и закачливата циклама?
Ами, ако се опитате да си ги представите един до друг, а не един срещу друг? Хммм… Май не е чак толкова страшно, а? Изглеждат доста добре заедно и още по-хубавото е, че звездите ни го доказаха, започвайки да носят тази ‘отровна’ комбинация.

MANGO

Тя определено не е за спокойни и лежерни хора. Този сет е предназначен за пламенни личности, които не се страхуват да изпъкнат и да накарат всички глави да се обърнат след тях, пък дори това да означава някои усти да изрекат неприятни коментари.

КУПИ блуза с разкроени ръкави Mango

КУПИ пуловер с фина плетка и капси Mango

КУПИ топ с релефна повърхност Mango

КУПИ пола тип молив с декоративна панделка Mango

КУПИ къса разкроена рокля с отвори Mango

Защото в света на модата е така. Защото в света на всеки индивидуалист е така. Когато не желаеш да останеш част от масата,  изпитваш необходимостта не да се слееш, а да останеш на повърхността, тогава трябва да си готов, че ще ти се налага сам да си търсиш така нужният ти, за да дишаш, въздух, който другите ще се опитат да ти отнемат.

КУПИ плетен пуловер Mango

КУПИ панталон над глезена Mango

КУПИ къса пола Mango

КУПИ къса рокля със свободна кройка Mango

Днес MANGO ни помага да бъдем супер индивидуалисти и то на ниска цена, така че нека се възползваме от тази примамлива оферта и да сглобим toxic оръжието, с което да си извоюваме независимостта. Със специален промо код BRAND15 получавате 15% отстъпка от настоящите модели. Enjoy!

КУПИ велурени мокасини с декоративни шевове Mango

КУПИ сатинирано сабо с панделка Mango

Редактор: Марина Делева

Етикети:
eMODNO да имам, MANGO, провокативните цветове, цикламено, червено