Joan Smalls пусна своя собствена линия бельо и бански костюми за всички размери и форми

1
170
Добави коментар
svetla58
svetla58

Тъмнокожият ангел на Victoria’s secret стартира първата си колекция интимни и бански костюми за нюйоркската компания за бельо и бански „Smart & Sexy”. Колекцията бански костюми вече можете да видите на пазара, но само в избрани Walmart магазини и на Smartandsexy.com. Докато интимната серия ще бъде пусната през юли.

Когато Rihanna пусна линията си бельо във всякакви размери, не бе учудващо, но когато това го стори един от божествените модели с едно от най-съвършените тела в света, това говори колко богата душевност и колко широко скроена е тази личност. 29-годишната моделка говори с дълбока почит и нескрит ентусиазъм за творението си: „От самата концепция до създаването й, целта ми беше да сътворя красиви комплекти във всякакви размери и на достъпни цени.”

Колекцията бански варира от изрязани и триъгълни горнища до френски изрязани долнища, цели бански и покривни мрежести комплекти в бяло и неоново. А цените започват от $10 до $24, релевантно и размерите – от XS до XXL. За горнищата вариациите също са много и удобни – от 32B до 40DDD.

Идеята на бронзовата богиня бе да лансира разнообразие от уникални стилове, силуети и цветове, за да може да предложи по нещо за всеки. „Разбирам женските форми и как да ги направя да изглеждат по-секси и по-съвършени. Знам, че понякога да бъдеш на плажа може да е много смущаващо. Аз съм наясно, че не всички са родени като мен. Помня как майка ми винаги имаше проблеми при избора си на бански, който да стои на мястото си и да придържа това, което трябва, докато тя плува и е активна в движението си.”

По-важното е, че красавицата е успяла да миксира всички необходими компоненти, за да постигне желаните ползотворни резултати и в същото време да не избяга от собствения си стил. „Аз съм толкова еклектична. Мога да стартирам със спортните, да мина през луксозните шик модели и да завърша с класическите визии.”

Целта й е стиловете да се продават по отделно. Смята, че всеки случай изисква различен подбор на багаж и, когато на човек му се налага да пътува, но в същото време не желае да прави компромис със стила и желанията си, трябва така да подбере всеки един компонент, че да няма излишък, но в същото време, всичко необходимо да е на лице. Затова в тази линия можете да видите еднакви цветове, но в различни визии. „Има разнообразие от стилове. Имам усещането, че модата винаги е циклична и, затова обичам да връщам old-school визиите.”

Другият важен момент в настоящата колекция е достъпността на цените. За да продават точно в Walmart има конкретна причина. Докато е растяла в Пуерто Рико, Joan Smalls не е имала лукса на хай модните марки и аксесоари. „Имаше Walmart в моя град и само там можехме да пазаруваме. Затова съм изключително щастлива, че колекцията ми се продава именно в тези магазини. Все пак всеки иска да изглежда добре, но на достъпна цена и в същото време тава да не значи компромис с качеството. Мисля, че това е важно.”

Капманията е заснета от Chris Colls в Delano, Miami Beach. Стайлингът е на Joanne Blades, косата на – Kayla Michelle, а гримът на Sir John.
Линията бельо е аналогична на серията бански костюми – същите ярки цветове, богатото разнообразие от размери и различни модели, както и същите ниски цени – от $6 до $28.

Моделът заяви категорично, че няма да спре до тук и за следащите сезони ще подължи да пуска свои линии с етикета „Joan Smalls for Smart & Sexy”.
За да популяризира колекцията си дългокраката пуерториканка ще пътува до един от градовете на Източното крайбрежие, където има магазин Walmart. Също така има намерение да се присъедини и към Essence Music Festival.

Редактор: Марина Делева

Етикети:
Chris Colls, Essence Music Festival, Joan Smalls, Joan Smalls for Smart & Sexy, Joanne Blades, Kayla Michelle, Miami Beach, Rihanna, Sir John, Smartandsexy.com, Victoria’s secret, Walmart, XS, XXL, бельо и бански костюми, всички размери и форми, всякакви размери, достъпни цени, силуети, уникални стилове, цветове, „Smart & Sexy”