Baileys Ягоди и сметана – новото лятно изкушение за по-щури преживявания

1
175
Добави коментар
svetla58
svetla58

За почитателите на Baileys вероятно подходящото време, през което консумират карамеления ликьор, са студените дни и месеци от годината. Увити в меко пухено одеяло, с чаша Baileys с горещ шоколад в ръка, сгушени в любимото същество пред камината. Може би…
Обаче от алкохолната компания са решили, че кехлибареното питие трябва да придружава дамите и в горещите летни нощи, затова на пазара вече има изцяло нов продукт, който може да ви акомпанира по време на всяко ваше приключение. Кремообразният ликьор вече се предлага с вкус на ягоди и сметана само за слънчеви дни – Baileys Strawberries and Cream.

Това питие има неподозирани възможности и може буквално да се пропие навсякъде. Представете си го като омайващ дресинг за няколко ванилови сладоледени топки или пък като магическа съставка някой ягодов къпкейк. А какво ще кажете – замразен в ледени кубчета, охлаждащ нещо още по-силно и леко горчиво? А ако блендираме със свежи ягоди и си направим най-невероятния млечен шейк? Май вече се развълнувахме.

Единствения минус, които открихме на този шампион е фактът, че той е Л И М И Т И Р А Н. Да. Не знаем колко точно бутилки красят щандовете по света, но знаем, че след като се изчерпат, няма да бъде пусната втора серия. И почти сме сигурни, че до България няма да стигне, но пък можете да си го поръчате от интернет и само след няколко дни ще можете да съберете приятели и НЕприятели, за да ги подразните с ултра модерен коктейл, десерт, шейк и каквото си пожелаете.

Божествената напитка е повече от специална. За сметаната, която се използва в нея, в Ирландия над 40 000 крави всеки ден дават своето прясно мляко. Не за първи път алкохолният лейбъл пуска лимитирана серия с различен вкус. До сега имахме възможността да се насладим и на Baileys с вкус на шоколадова мента. Надяваме се и ние да бъдем сред 130-те страни по света, в който се продава Baileys, където ще има доставка на ягодовата съблазън.

Редактор: Марина Делева

Етикети:
Baileys, Baileys Strawberries and Cream, ягоди и сметана