Естествената красота на известните – ГАЛЕРИЯ

1
163
Добави коментар
svetla58
svetla58

Независимо къде ще се появят – дали в някой касов филм, дали в някой супер trendy музикален видеоклип, дали на корицата на някое лъскаво списание, известните личности рядко могат да бъдат засечени без лице, изцяло покрито с грим или подвеждащо количество Photoshop. Но както можете да видите в тази ГАЛЕРИЯ, която подготвихме за вас, и те понякога се уморяват да отговарят на безбройните и неспирни очаквания на и индустрията и последователите си.

 

Има моменти, в които селебрититата искат да бъдат съвсем обикновени хора с дефекти и недостатъци, както всички останали. А какъв по-подходящ начин от този да изглеждат подпухнали, недоспали и изтерзани като смъртните маси?
От Lady Gaga и Sofia Vergara до Jennifer Lopez и Anne Hathaway, снимките ще ви покажат куп от любимците ви такива, каквито не сте ги виждали преди. Ние заставаме на позицията, че определено ни харесват повече без грим, може би защото, освен, че се доближават до нас самите, се доближават до естественото и природата, които са заложени в самите нас и това свързва всички ни с невидима нишка.

Редактор: Марина Делева

Етикети:
no makeup, без грим, естествени, известните без грим, красви, чаровни