Товарно такси в София и страната

2
150
Добави коментар

Хамали Престо предлага услугата товарно такси в София и страната и е доверен партньор на хората, които търсят промяна, искат да започнат на чисто, да се развиват и да намерят щастието. Понякога е нужно съвсем малко, друг път то не е достатъчно, но промяната винаги е правилната посока. Ако сте решили, че е време за нея и ви предстои смяна на адреса, може да имате нужда от малко подкрепа.

Ние вярваме, че всеки може да се възползва от качествени хамалски, транспортни услуги с товарно такси, да получи гъвкаво решение и удобство, при това без да се разделя с цялата си заплата.

Нужно е да ни се обадите и ще обсъдим всичко. А докато това стане, информацията по-долу може да ви се стори интересна.

Какви са превозните ни средства?

Бус с обем 12 м3;
Камионче тип фургон с падащ борд – обем 16 м3;
Бус тип фургон с падащ борд – обем 19 м3;
Бордови камион с брезент – обем 20 м3;

Хидравличната платформа на буса може да вдига и сваля товари с тегло до 500 кг, а товароподемността на падащия борд е 600 кг. Всички превозни средства са с полезен товар до 2 тона. Идеални са за всякакви палетни товари, като премахват нуждата от човешка сила (спестява от разходите за хамали) – само с натискането на един бутон, всичко нужно се натоварва и след това се сваля без проблеми.

Това разнообразие от транспортни средства ни дава свобода и самочувствие да ви предложим най-подходящия вариант за вашите нужди.

Какво е товарно такси?

Това е услуга, която включва наем на определено превозно средство (в случая, изброените по-горе), с което да се превозят покъщнина и други вещи. Хамали Престо разполагаме с опитни шофьори, които могат да съдействат при нужда от хамалски услуги (нужно е да се уточни при заявката).

Защо да избера товарно такси в София?

Предлага изключително удобство и е практично решение, когато искате да превозите покъщнината си в рамките на града. Няма нужда да шофирате или да организирате приятели/роднини, нито да се притеснявате от крайната цена – всичко се уточнява предварително, а ние не изискваме предварителен депозит, плащането става след извършване на услугата.

Как да наема товарно такси?

Обадете ни се. Ние притежаваме огромен опит в превозването и извършването на хамалски услуги, така че да ви предложим качество, дискретност и удобство. По време на разговора ни ще уточним количеството на вещите и изберем правилното превозно средство.

Колко струва да се наеме товарно такси в София?

В зависимост от курсовете, които са нужни за завършване на услугата, цената варира в диапазона 30-50 лв. на курс. Това е примерна цена за ползване на бус с падащ борд и шофьор.

Извършваме ли превози и в страната?

Да, освен в рамките на град София, извършваме транспортни услуги с товарно такси под наем и за страната. Цената зависи от крайната дестинация и ползваното превозно средство. Примерна цена за транспортна услуга от София до друго населено място в страната, с бус с падащ борд и шофьор, товар до 1500 кг – 0.45-0.70 лв./км.

Това е само базова информация, която зависи от много фактори, но би могла да ви бъде от полза като ориентир за средните цени в бранша. Ако се интересувате от наемане на товарно такси за София и страната, за нас ще бъде удоволствие да ни се обадите.

Facebook
Twitter
Google+
LinkedIn