Черната драма при Емилия не спира! Рухна след смъртта на доведения си син, а сега вижте още какво я споходи!

1
135
Добави коментар

Емилия не може да дойде на себе си след смъртта на доведения си син Феди. Познати на певицата разказаха, че нервите ѝ са напълно съсипани и това е върнало паник атаките, които я тормозеха по време на връзката ѝ с Коко Динев, твърди „Уикенд„.

Звездата толкова дълбоко преживявала трагедията със сина на годеника ѝ Жорж Башур, че не спирала да плаче денем и нощем. Макар да няма кръвна връзка с момчето, тя го била приела почти като свое дете и скърбяла като родна майка. Чувствала се виновна, че е позволила Феди да седне зад волана, ужасявала се при мисълта, че самата тя е можело да загине и да остави двете си малки деца сираци. Освен това се притеснявала от магии, чудела се дали нещастието в семейството не е знак, че трябва да се раздели с Жорж, през главата ѝ минавали всевъзможни черни мисли, суеверия и опасения.

Шокът от катастрофата, скръбта от загубата на момчето и тревожните мисли върнали паническите атаки, които преди години тормозеха Емилия. Тогава обаче певицата взимаше антидепресанти, за да се справи с проблема. Говори се, че сега била бременна от Башур и хапчетата можело да навредят на бебето. Затова се налагало да се оправя без медикаменти.

Колеги на Емилия издадоха, че била тръгнала по психолози с надежда да ѝ помогнат да си върне душевното спокойствие. Сеансите при тях съчетавала с посещения при врачки, гледачки и ходжи. Певицата била убедена, че нещастието ѝ се дължи на черна магия или проклятие – най-вероятно идващи от майката на бившия ѝ мъж Коко. Много се притеснявала клетвите да не застигнат децата ѝ, затова се опитвала да ги пресече, както може. Постоянно ръсела светена вода в дома си, носела амулети, ходела по църкви и се кръстела с повод и без повод. Това поведение много притеснявало близките ѝ, особено Башур, който вече се чудел дали майката на бъдещото му дете не е психично болна. Психолозите обаче уверявали, че всичко е резултат от шока от канастрофата и след време нещата ще си дойдат на мястото.

Певицата спря участията си и се говори, че сигурно ще мине поне година, докато се върне на работа. Смятала да спазва традиционния траур в подобни случаи – все едно е починало нейно собствено дете. Ходела само в черно и не смеела да пее дори на дъщеричката си, която няма две годинки. Емилия е първата изпълнителка, на която в „Пайнер” позволяват да спре работа за неопределено време при смърт на близък човек. До момента всичките ѝ колежки са били длъжни да пеят при всякакви обстоятелства, освен ако не са в болница.
Източник: jenata.blitz.bg

loading…