Декорация за стена – Цветя – Smart Choice

5
333
Добави коментар

Декоративни картини пана за стена от PVC Полистирен и Канава с флорални мотиви – изображения на красиви цветя. Предлагаме Ви безплатна доставка в цялата страна.

Ние от Smart Choice знаем, че красивите цветя носят радост, уют и красота в нашия дом, офис или кабинет, затова сме се погрижили да Ви предоставим голям избор от предложения за декорация за стена от пет части, както и картини за стена от една част с цветни мотиви. Толкова сме свикнали с идеята за тях, че без значение какви са, цветята са винаги са ни носили радост, красота и любовни трепети. За да улесним Вашият избор от нашия онлайн магазин, ние от екипа на Smart Choice искаме да Ви запознаем със символиката с някои от най-известните и красиви цветя.

Маргаритка Маргаритктие са символ на чистота и невинност. Причината е, че те олицетворяват радост и невинност. Освен това те са символ на новото начало, което пък е повод много хора да подаряват именно маргаритки на сватби, а какво по добро от едно пано за стена с маргаритки, което дълги години ще запази своята красота.

Роза Различните цветове на розата имат различни значения. Червените рози са традицонен символ на любов и желание. Те са начин да кажем „Обичам те“ и символизират идеалната красота.

Теменужка Теменужките се подаряват в знак на лоялност, скромност и вяра. Символиката на това цвете се корени дълбоко в митологии, легенди и дори в религията. Теменужките са добър избор за приятел, на когото искате да покажете, че сте верни и го обичате. С помощта на една картина за стена той ще го вижда дълги години.

Слънчоглед Слънчогледът символизира вярност и постоянство. Освен това, тъй като много прилича на слънцето, се свързва с топлина и щастие. Препоръчваме Ви декорацията за стена със слънчогледи за да имате слънце във Вашия дом дори и в най-мрачните зимни дни.

Лале Точно както при розите, различните цветове на лалето символизират различни неща. Червените се свързват с истинската любов, лилавите – с вярност, жълтите с безднадеждна любов, а белите са за прошка.

Орхидея Екзотичните и деликатни орхидеи са символ на любовта, лукса и силата. Какво трябва да знаем за Нейно Величество Орхидеята: – Белите орхидеи, подобно на другите цветя, олицетворяват невинност и чистота. – Червената орхидея е символ на чистотата на помислите и намеренията, но също може да означава и  страст. – Розовата орхидея символизира чистата обич. – Пъстрата орхидея е  знак за копнеж. Орхидеите са едни от най-предпочитаните цветя при избора на пано за стена, тъй като тяхната красота и разнообразие от цветове и окраски са несравними.

Нарцис Нарцисът символизира вярата, красотата и честността. В Древна Гърция има легенда за момче на име Нарцис. То било толкова влюбено в себе си, че един ден, докато се оглеждал в едно езеро, толкова се наклонилo към образа си, че падналo във водата и се удавилo. На мястото, където умрял той, се появили красивите цветя. Нарцисът е символ на красотата, така че можете да подарите букет на някого, на когото се възхищавате или в знак, че искате прошка.

Използвайте опциите в онлайн магазина на Smart Choice, като имате предвид, че регистрацията не е задължителна, обадете ни се на посочените телефони, или поръчайте чрез страницата ни във Фейсбук. Разбира се напълно безплатна доставка до всяка точка на България. Много и различни идеи за пана за стена с изображения на цветя можете да откриете в Smart Choice. Избирайте интериорната си декорация умно!