Кокетна и пъстра макси рокля в цвят бордо

8
195
Добави коментар

Състав на Кокетна и пъстра макси рокля в цвят бордо 95% памук, 10% еластан Произход:Турция Размери на: Кокетна и пъстра макси рокля в цвят бордо

/реалните размери на продукта, мерено едностранно, може да ги сравните с подобeн продукт, който вече притежавате/. дължина: 3XL-106см., 4XL-107см., 5XL-108см. ширина под мишници: 3XL-56см., 4XL-59см., 5XL-62см. ширина при ханш:3XL- 65см., 4XL-67см., 5XL-68см. ширина при талия: 3XL-55см 4XL-57см., 5XL-60см. дължина на ръкав: паднало ръкавче ширина на ръкав: 20/20см. Моделът е с височина 168см., гръдна обиколка 110см., с обиколка на ханша 125см. и е облечен с размер 3XL.

За повече информация относно размерите на продукта, моля вижте тук Последвайте ни във Facebook

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА – за поръчки над 99 лева

EEkont – Услуга „до врата“-Само за 4.50 лева Тази услуга включва доставка до врата на заявен от вас адрес Еконт Експрес – Услуга „до офис на Еконт“- Само за 3.00 лева Услугата включва доставка до избран от Вас офис на Еконт (около 500 офиса в България), откъдето трябва да я разплатите и вземете сами – още в Условия за доставки.

В срок от 14 дни след получаване на стоката, клиентът има право да я върне или замени, като заяви основателни причини, и като са спазени следните условия:

1. Запазен добър търговски вид, напълно запазена опаковка (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена). 2. Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба. 3. Запазена оригинална опаковка, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива. 4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. (В случай на замяна на стока клиентът заплаща 2 куриерска такси за транспорт в двете посоки). 5. Доставки НЕ се извършват в неделя и официални празници. 6. Възстановяването на сумата става по банков път на лична сметка на клиента, в рамките на 5 работни дни от получаване на върнатата стока. 7. Всички продукти се изпращат с опция “ПРЕГЛЕД И ТЕСТ”. 8. Ако стоката е с фабричен дефект, тя се заменя БЕЗПЛАТНО от нас, само ако това е установено в присъствието на куриер или в офиса на куриера.