Термопомпи. Системи за отопление на сгради, апартаменти, офиси Follow

Термопомпи. Системи за отопление на сгради, апартаменти, офиси

Термопомпи Термопомпите използват топлината, която се съхранява в земята, във водата и във въздуха и я превръщат в приятна топлина за вашата фамилна къща или бизнес сграда.

Термопомпи с марката Crystal са високотехнологично и високоефективно решение за отопление на еднофамилни сгради или етажи от сгради и апартаменти. Моделът Aqua Aura е разработен с идея за максимална енергийна ефективност, висок SCOP и тих режим на работа. Основна роля за успеха на модела са съвременните постижения в развитието на DC инверторните технологии и влаганите висококачествени компоненти – компресор, вентилатор и циркулационна помпа.

Само най-важното за Термопомпи Предимства на термопомпите Aqua Aura:

4,3’’ сензорен дисплей ECO Touch меню на български език усъвършенстван софтуерен алгоритъм за високоефективна работа на термопомпата WiFi модул за отдалечен достъп и контрол на отоплителната система управление по температурна крива, температура на помещението или фиксирана температура на водата управление на циркулационна помпа и рециркулационна помпа БГВ управление на външен топлинен източник през реле с възможност за приоритет визуализация на хладилния процес посредством множество температурни сензори и датчици за налягане визуализация на хидравлични контури (температурни датчици, ключ поток, дебитомер) микропроцесорно управление 2 температурни зони – нискотемпературна и високотемпературна вграден 3-пътен вентил за БГВ вграден ел. нагревател с опция за приоритет (2 степени – 2кВ или 6кВ) вградени ключ поток и дебитомер тих режим на работа лесен монтаж и сервизиране


Прочети цялата публикация
Коментари

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност