Хороскоп за днес – 18 юни :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
176
Добави коментар

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, понеделник – 18.06.2018 г.:

Овен

Важните срещи да се направят на собствен терен до обед. Следобед е добре да се осъществят връзки с чужбина, да се преговаря с партньори от чуждестранни фирми и с обслужващия персонал. Смирете недоволството. Действайте съобразно условията, без да изисквате максималното. В процеса на разговорите ще се постигне най-доброто възможно в ситуацията. Може да ви бъдат направени отстъпки от цени на стоки и услуги. Сънищата ви подсказват какво е важно да се приключи по най-бързия начин.

Телец

Родените в третата дакада да не бързат, ако не искат да сключат неизгодни договори и да плащат повече за съвети и услуги, за покупки и инвестиции. Към обед навлизате в силен и творчески период. Започва усвоение на енергия от космоса. Връзките ви с чужбина ще се стабилизират. Може да получите покани за сделки, работа или учене. Тенденцията е да се изчистват отношения и всичко да става по-лесно от преди. Ще намерите нужните посредници и съветници. Това, което до момента не ви се е давало днес ще се получи на ниска цена.

Близнаци

Действайте активно и изпреварващо. Бъдете на крак рано сутринта и в първите часове на работното време проведете важните си делови, лични и представителни разговори. Явете се първи на изпит и конкурс. Към обед ще влезете в неприятни отношения и конкурентни битки. Вероятно е да получите откази поради запълване на бройката или програмата, за която кандидатствате. Ще ви предлагат подчинителна позиция, а не началническото място, което ви е обещано. Връзките с чужбина ще ви поставят на колене.

Рак

В този ден интуицията ви е в стихията си. Вероятни са телепатични контакти. Ден за пророчества. Ако мислите непрекъснато за някого, той с голяма вероятност ще ви се обади. С лекота се осъществяват връзки с чужбина. Преговорите ще се улеснят от странични хора и фактори, които ще бъдат заинтересовани от съвместните ви усилия, сделки и дейности. Може да получите покана за работа и да намерите точните специалисти, които търсите отдавна. Един от дните, в които си даваме сметка кого и защо обичаме.

Лъв

Ако искате да играете водеща роля при преговори, делови и лични срещи, станете рано и бъдете навреме там, където ще се обсъждат проекти и дейности, които са и ваш приоритет. Може да осъществите връзка с потенциални клиенти, снабдители или производители от чужбина. Някой ще се уреди и с партньорски договор, ще получи уверение за взаимни защити и улеснения при работата. Печелят хората с дар слово и разбира се добре подготвените с информации и факти. Ще навържете нещата и ще направите силен ход.

Дева

Към обед Луната навлиза в Дева. Пътувайте, осъществете срещи на място, преговаряйте на четири очи, стартирайте нови проекти и дейности. Сега е момента да се обадите на партньори и спонсори. Може да направите връзки, които ще ви отведат на работа или на специализация в чужбина. Доверете се на предчувствието си. Навлизате в силен и творчески период и до два дни поне един важен за вас проблем ще се уреди. Приемайте нещата така както се случват и не роптайте. В момента получавате най-добрия за вас вариант.

Везни

Докато Слънцето се намира в знака на Близнаците късметът ще работи за вас. Имате още три дни за активни действия, за преговори и сключване на нови договори. След това странични хора и фактори ще се намесят или планираната отпуска ще ви откаже от някои инициативи. В този ден ще се сбъдват пророчества, интуитивно ще се напипват правилните решения и отговори и с лекота ще се установяват контакти с хора и фирми от страната и от чужбина. И ако на едно място получите откази, на друго въпросът ви ще се уреди. Действайте.

Скорпион

Денят започва с проблеми за родените след 15 ноември. Изчакайте, не се намесвайте в играта на другите. Към обед получавате някакво особено прозрение или озарение как да постъпите в дадена ситуация, за да си осигурите максимални екстри и печалби. Интуицията ви заработва на пълен капацитет и ако непрекъснато мислите за някого той непремено ще ви се обади. Ден на телепатичните контакти. С някакво шесто чувство усещаме какво се случва с близките, които са далече. Тези, които имат нужда един от друг ще се намерят и разберат.

Стрелец

Днес ще получите това, което дълго време не са ви давали. Изискването е да станете рано и бързо да осъществите важните разговори и действия. Към обед една врата ще се затвори, а друга ще се затръшне под носа ви, ако сте закъснели с поръчки, доставки и любовно обяснение. Днес не е време за недоволство. Не се ядосвайте. Приемайте философски нещата, които се случват и си дайте срок да оправите всичко. В следващите два дни ще вървите нагоре по стълбата, която води надолу. Много неща ще се объркат преди да се оправят.

Козирог

Денят може да започне с отказ, но до края на работното време ще получите поне една от екстрите, за които кандидатствате. Водете  преговори с чужбина. Ще намерите изгодни оферти и в следващите два дни да направите крачка към по-добри условия на работа и труд. Явете се на конкурси. Следвайте тази линия на поведение, която ви идва отвътре. Нека умът ви даде предимство на интуицията или поне да се съюзи с нея. Правите важни асоциации и връзки и откривате истинския смисъл на отношенията си с някого.

Водолей

Трудно начало на деня. Ако някаква мисъл непрекъснато ви тревожи и ви кара да се обадите на някого, обадете се и се успокойте. От обед навлизате в стабилизиращ период. Дори и там, където сте получавали откази вече ще имате предимство. Намирате верния път в отношенията с околните. Ще приключите успешно преговори и ще уточните уловията на новите си договори и представяния. С вроденото си дар слово ще убедите всеки, с когото разговаряте. Напипвате златна жила в отношенията с шефове и партньори.

Риби

Важното свършете по най-бързия начин още в началото на работното време. С напредването на деня започват да ви тревожат мисли за някой, който е далече. Този ден стимулира телепатичните контакти. Хора като вас с вродена интуиция ще се чувстват „като на тръни”, ще получават мисловни картини какво се случва с близки и любими и ще действат разсеяно. Навлизате в труден период. Нептун от вашия знак тръгва в ретроградна посока и ви връща към стари идеи и проекти. Приключете обещаната работа, за да ги реализирате.