Дебютантът Панама излзиа срещу Белгия :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу,…

1
118
Добави коментар

Скритият фаворит Белгия илиза срещу дебютанта на Световно първенство Панама. Срещата от група G е от 18:00 и ще се играе на стадион “Фишт” в Сочи.

Фаворитите не само в двубоя , но и на Мондиала, Белгия са готови за подвизи, а първият им съперник е отборът от Северна Америка – Панама. Европейците са с леки проблеми в защита, като големите отсъстващи са Венсант Компани и Томас Вермален. Очаква се опитните защитници да бъдат заменени от Дедрик Боята, който играе в Селтик. Роберто Мартинес е изградил силен и вече опитен състав, в който личат имената на звезди от европейския футбол като Еден Азар, Ромелу Лукако, Кевин Де Бройне. Белгийците поставиха рекорд за отбалязани голове в квалификациите за Мондиала, като вкараха топката в противниковата мрежа 43 пъти. Това е сериозна заявка за добро представяне в Русия.

Панама дебютира на Световни футболни финали и това значи много за страната и футболистите. Самият факт , че денят на класирането на тима за Русия беше обявен за национален празник, говори много. Всеки вкаран гол от момчетата на Ернан Гомес ще е успех, а защо да не се прицелят и в спечелването на точки.