За това не знае никой! Низ от трагедии и беди бележат живота на известния водещ Ники Дойнов. Ето какво е изживял

1
138
Добави коментар

Животът на Ники Дойнов белязан от драматични събития, оставили отпечатък в психиката му и до днес

Ники Дойнов преживял изключително тежки събития през последните няколко години, които едва не отнели най-скъпите му хора. Тв водещият едва не загубил баща си и брат си. Новинарят е син на уважаван професор по история. Майката на Ники Дойнов е психолог. В дома на родителите му постоянно имало веселба. Но след случилото се с баща му, веселите събирания с интересни хора, вече са останали в миналото.

Ники Дойнов все още си спомня деня, в който баща му получил инфаркт и изпаднал в клинична смърт.

И до днес за докторите остава пълна загадка как възрастният мъж се е върнал към живота. Но синът му все още не е преодолял шока и често през ума му минават тъмни мисли. Екранният партньор на Ани Салич се страхува не само да не загуби баща му. Той често изпадал в хипохондрични състояния и си представя, че участта на баща му може да застигне и него.

Преди няколко години новинарят едва не загубил брат си Дойчин.

Младият мъж полетят в пропаст на нос Калиакра. Благодарение на рибаря Наско Панайотов, по-известен като Писиката, Дойчин е жив днес. Екипът на Спешна помощ не успял да издави младежи от 40-метровата пропаст. Наско откарал медиците с лодката си до Дойчин. На място те му поставили шина, след което го транспортирали до болницата. Там е бил опериран незабавно. След операцията лекарите съобщили на семейството, че има риск Дойчин да остане инвалид.

Ники Дойнов преживял много тежко случилото се. Но и брат му успял да се възстанови. Въпреки двете щастливи развръзки, новинарят все още не се е отърсил от преживяното, пише „Ретро“.

loading…